Zanimljivosti

DA LI ZNATE KAKO IZGLEDA ĆERKA TOME ZDRAVKOVIĆA? Otkrila je neverovatan talenat unuka slavnog boema (FOTO)

Žaklina Zdravković živi u Holandiji i odlično se slaže sa polubratom Aleksandrom uprkos fizičkoh udaljenosti i razlici u godinama.

07.10.2024 12:01

DA LI ZNATE KAKO IZGLEDA ĆERKA TOME ZDRAVKOVIĆA? Otkrila je neverovatan talenat unuka slavnog boema (FOTO)
Printskrin

Legendarni pevač Toma Zdravković bio je veliki boem. Nema ko ga nije voleo, i to kako njega, tako i njegove pesme. Pored karijere, o kojoj se i danas govori, imao je izuzetno buran ljubavni život. Imao je četiri braka, odnosno četiri žene, a mnogi znaju da je njegova poslednja i najveća ljubav bila Gordana Zdravković. Inače, dobio je dvoje dece iz dva braka

Sa prvom suprugom Olgicom Toma je dobio ćerku Žaklinu. Olgicu je upoznao u Zrenjaninu i ubrzo potom je rođena Žakina, 22. novembra 1963. godine. Posle nekoliko meseci od tog srećnog događaja, Toma se razveo. Nakon nje je bio u braku sa Milicom, Nadom i Gocom i upravo je sa Gocom dobio drugo dete - sina Aleksandra.

ATA images

Ćerka Tome Zdravkovića, Žaklina Zdravković

Žaklina živi u Holandiji i ima dva sina, a samo ponekad dođe u Srbiju. Iako ne viđa često svog polubrata i Tominu udovicu Gocu, sa njima je u dobrim odnosima.

- Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja - rekla je jednom prilikom Žaklina Zdravković.

Tomina naslednica je otkrila da njen sin takođe voli dedinu muziku i to pred kamerama "Republike".

- Moj sin svira gitaru, muzikalan je, ali sluša potpuno drugačiju vrstu muzike. Ne želi da se bavi estradom, ima 21 godinu i izuzetno voli muziku - otkrila je ona svojevremeno.

Printskrin

Tomina supruga Goca i njihov sin Aleksandar

Aleksandar i Žaklina se odlično slažu uprkos fizičkoj udaljenosti i velikoj razlici u godinama.

E-Stock/Časlav Vukojičić

Gordana Zdravković je bila velika Tomina ljubav

Podsetimo, Toma Zdravković je preminuo 1991. godine, na vrhuncu slave i posle objavljivanja albuma "Kafana je moja sudbina". Bolest ga je prikovala za postelju u bolnici VMA u Beogradu. Nakon 17 godina žestoke borbe s rakom prostate preminuo je 30. septembra. Pre nekoliko dana, Goca je bila na grobu pokojnog muža, a ono što je ove godine iznenadilo mnoge jeste da estradnjaka nije bilo, za razliku od prethodnih godina.

Inače, Goca je ove godine i dan pre organizovala pomen za sve one koji nisu mogli da dođu zbog posla.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)