Zanimljivosti

EVA MENDES SPROVODI EKSTREMNA PRAVILA U VASPITANJU DECE: Mnogi roditelji se na ovo krste, ali ona ne odustaje!

Slavna glumica želi da izvede ćerke na pravi put i u tome ne bira metode, a njen parter Rajan Gosling je u svemu podržava.

21.10.2024 17:01

EVA MENDES SPROVODI EKSTREMNA PRAVILA U VASPITANJU DECE: Mnogi roditelji se na ovo krste, ali ona ne odustaje!
Credit: Jesper Sunesen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Eva Mendes i Rajan Gosling prilično su tajnoviti kada je u pitanju njihova romansa, koja traje od 2011. godine. Otad su dobili dve ćerke - Esmeraldu, koja je rođena pre jedne decenije, i Amandu koja ima osam godina. Međutim, par retko kad eksponira svoju decu i gotovo nikad se sa njima ne pojavljuju na javnim događajima, a u medijima tek ponekad prokomentarišu nešto o metodama vaspitanja na kojima insistiraju.        

Ispostavilo se da slavni par ima veoma specifične metode vaspitanja, odnosno, potpuno suprotne savremenom načinu funkcionisanja većine roditelja, pa svojoj deci ne dozvoljavaju da koriste pametne telefone. Osim toga, odlučili su se za njihovo školovanje od kuće.

- Objavljivati svoju decu na mrežama isto je kao da kažemo idite ulicom po noći. Znam da to zvuči ekstremno, ali ja se tako osećam - istakla je glumica jednom prilikom.

Credit: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Eva Mendes sa ćerkom

Eva je takođe ispričala kako su njen partner i ona pokušali da obrazuju svoju decu kod kuće. 

- Objašnjavam im šta ja nisam imala, šta Rajan nije imao kada je bio mali, koliko smo morali da se borimo. To su bili mračni dani kada smo živeli od plate do plate... Ali svesni smo da oni to nikada neće znati osim ako to ne dožive - navela je Mendesova.

Nakon što je tokom svog života prošla kroz napade anksioznosti, Eva pokušava da unese samopoštovanje u njihov život dajući im zadatke koje treba da rade po kući kako bi izgradili svoje samopouzdanje.

- Još sam anksiozna i vidim sebe kako to prenosim na svoju decu - priznala je jednom prilikom.

Iako se bore da na polju roditeljstva ispune sve što su zacrtali, kao par se osećaju odlično. Eva je tako nedavno zahvalila svom partneru što se pored njega oseća lepo i se*si.

- Povremeno se osećam stvarno se*si. Način na koji me moj muškarac gleda je jednostavno... Ponekad sam kao, o moj Bože! Ljudima to možda neće odgovarati, ali mnogo toga kako se osećam odraz je onoga što mi on daje - naglasila je Mendesova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)