Zanimljivosti

"JEDINI RAZLOG ŠTO SI ŽIV JE ŠTO VEŠALICA NIJE RADILA": Rokijeva mama htela da ga pobaci, glas mu drhti dok se priseća ovih reči

Silvester Stalone otkrio sve o svojoj komplikovanoj majci i čudnim porodičnim odnosima.

17.10.2024 13:35

"JEDINI RAZLOG ŠTO SI ŽIV JE ŠTO VEŠALICA NIJE RADILA": Rokijeva mama htela da ga pobaci, glas mu drhti dok se priseća ovih reči
Barry King / Alamy / Alamy / Profimedia

Američki glumac Silvester Stalone nedavno je iznenadio slušaoce tokom gostovanja u popularnom podkastu "Unwaxed", koji vodi sa svojim ćerkama Sofijom i Sistin. Tokom iskrenog razgovora Stalone je otkrio da je njegova majka Džeki Stalone pokušala da ga abortira, što je izazvalo šok i iznenađenje među prisutnima.

Stalone je podelio neka teška sećanja iz svog detinjstva i uz podrhtavanje glasa govorio je o načinu na koji je njegova majka komunicirala s njim i kako mu je stalno govorila da je želela da ga abortira: 

- Jedini razlog zašto si ovde je taj što vešalica nije radila ili što bacanje i padanje sa stepenica nije radilo, često mu je govorila, nabijajući mu i druge slične izjave na nos koje su ostavile dubok emocionalni ožiljak.

"Nikad nisam video kako izgleda srećna porodica"

Njegove ćerke su izgledale šokirano dok je govorio o svojim iskustvima, ali je Stalone priznao da, uprkos povredama koje je pretrpeo, oseća i razumevanje prema majci.

- Kad si mlad, onda si i naivan i lakoveran, pa sam mislio možda je svačija majka takva s obzirom na to da se nisam mnogo družio, nisam ni mogao da vidim kako srećna porodica izgleda. Moja majka je bila problematična osoba - rekao je Stalone.

Objašnjavao je da je Džeki bila smeštena u sirotište gde su je vezivali za krevet, tukli i gde je bila zlostavljana i da je prolazila kroz teške trenutke, što je oblikovalo njeno ponašanje prema njemu.

- Mislim da je to sve uticalo na njenu mogućnost da iskaže ljubav. Nije podnosila da je neko dodiruje ili dodir uopšte - dodao je.

Odrastanje u takvom okruženju ostavilo je traga na Stalonovim odnosima tokom celog života.

- Ni ja nisam voleo da me neko dodiruje, nisam to mogao da podnesem. Uticalo je na to kako sam se povezivao s ljudima, priznao je, ali je naglasio da se tokom godina pomirio s tim iskustvima i sada vodi srećniji život.

Zamalo se nije porodila u autobusu

Džeki Stalone, koja je preminula 21. septembra 2020. u 98. godini, bila je poznata ne samo kao majka Silvestera i Frenka Stalonea, već i kao ličnost s raznovrsnim karijerama, uključujući vidovnjakinju i astrologa, menadžera rvanja i rijaliti-zvezdu. Njene plastične operacije, složena prošlost i odnosi sa porodicom često su bili predmet medijskih spekulacija.

Silvester se osvrnuo i na dramatične okolnosti svog rođenja. U svom dokumentarcu iz 2023. otkrio je da se njegova majka umalo nije porodila dok se vozila autobusom, što je dovelo do njegovog delimičnog paralizovanja lica.

- Neko je bio dovoljno pametan da je izvuče iz autobusa i odnese u bolnicu - objasnio je.

U dokumentarcu, Stalone i njegov brat Frenk govore o turbulentnom odnosu roditelja.

- Često smo živeli u pansionima umesto kod kuće - rekao je Silvester, dok je Frenk dodao da su njihovi roditelji bili toliko zaokupljeni svojim životima da su zanemarili decu.

Ipak, odnosi između Džeki i njenih sinova s vremenom su se popravili, a porodica se zbližila. Silvester Stalone, iako suočen s bolnim sećanjima, pokazuje snagu i otpornost, ipak prenosi važne poruke o ljubavi, razumevanju i pomirenju.

BONUS VIDEO 

Komentari (0)