Zanimljivosti

OVAKO SADA IZGLEDA TAŠTA KANJEA VESTA SA KOJOM JE HTEO DA IMA ODNOSE: Bjanka je njena slika i prilika, muškarci u neverici da tako može da izgleda vremešna žena! (FOTO)

Paparaci su uspeli da u Melburnu uhvate atraktivnu Aleksandru Censori i to u jeku skandala u koji je uvučena njena ćerka.

17.10.2024 07:45

OVAKO SADA IZGLEDA TAŠTA KANJEA VESTA SA KOJOM JE HTEO DA IMA ODNOSE: Bjanka je njena slika i prilika, muškarci u neverici da tako može da izgleda vremešna žena! (FOTO)
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tašta Kanjea Vesta, Aleksandra Censori, viđena je ove nedelje i to nakon bure koja se dogodila njenoj ćerki Bjanki Censori. Podsetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vest da se Bjanka i Kanje razvode, a onda su ponovo uhvaćeni zajedno u jednom tržnom centru kako stoje na stepenicama i idu u šoping. Fotografija je napravljena u Tokiju, a na stepenicama je kontroverzni par razmenjivao nežnosti. Mnoge je ta fotografije zbunila, a misteriji je dodatno doprinelo to što je u trenutku širenja vesti o razvodu Bjanka ugasila profile na društvenim mrežama.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka i Kanje Vest uhvaćeni su u Tokiju nakon što je svetom odjeknula vest da su se razveli 

Usred glasina o tome da se Kanje i njegova supruga Bjanka Censori potencijalno razvode, u medije je dospela tužba bivše pomoćnice kontrovernog repera, Loren Pišote. Osim što je optužila poznati par da su je zvali na orgije, tvrdila je da je Kanje rekao Bjanki da želi da ima intimne odnose sa njenom majkom, a da ona (prim. aut. Bjanka) to gleda. Ona je, takođe, optužila svog bivšeg poslodavca da je proganja i se*sualno uznemirava, preneo je Daily Mail.

Sada je majka Bjanke Censori, koja je preko noći zbog skandala stekla svetsku popularnost, uhvaćena u uskoj haljini kako ulazi u svoj automobil nakon šetnje Melburnom. Da li je želela da se "sakrije" ili nešto drugo, ali je na sebi imala skupocene naočare za sunce marke Bottega Veneta, kao i tašnu koju potpisuje Balenciaga. Inače, u pitanju je brend koji često nosi i njena ćerka.

Na pitanje novinara šta se dešava i da li je razvod Kanjea i Bjanke zaista na pomolu, rekla je da neće komentarisati nedavne tvrdnje i zatražila je privatnost.

Ako je suditi prema fotografijama, majka Bjanke Censori često je bila "za petama" slavnom paru. Nekoliko puta i nju su paparaci slikali kako im se pridružila na gradskim događajima.

Zanimljivo je da u periodu kada je njena ćerka najviše kritikovana zbog izazovnih stajlinga i preterane provokacije (šetala je često pokrivena samo najlon materijalom ispod kog nije imala ništa), njena majka je ponosno koračala pored nje. Može se zaključiti da možda njena majka nije imala ništa protiv, iako su mediji više puta prenosili da se Bjankin otac potresao zbog ćerkinih "javnih nastupa".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)