Zanimljivosti

PEVAČICA RAZMENJIVALA NEŽNOSTI SA 40 GODINA MLAĐIM! Šer popustile kočnice pred nastup, potpuno mu se prepustila! (FOTO)

I na pragu devete decenije ona izgleda isto kao pre pola veka, a osmeh na licu joj ne silazi otkad je upoznala njega!

16.10.2024 22:01

PEVAČICA RAZMENJIVALA NEŽNOSTI SA 40 GODINA MLAĐIM! Šer popustile kočnice pred nastup, potpuno mu se prepustila! (FOTO)
kena betancur / AFP / Profimedia

Pevačica Šer (78) još jednom je pokazala da je i dalje kraljica muzike i to na nedavnoj Victoria's Secret modnoj reviji u Njujorku. Ona je priredila nezaboravan nastup, a primetno je da su reči njenih pesama pevušile i manekenke na pisti. Legendarna pevačica je uz podršku partnera, čak 40 godina mlađeg producenta Aleksandera Edvardsa, ponovo zasijala na velikoj sceni, vraćajući glamur i energiju koje su nekada pratile ovu modnu reviju.

Par je izgledao opušteno i srećno, dok su zajedno pozirali fotografima, razmenjujući poljupce.

- Nemojte očekivati previše! Izaći ću i dati sve od sebe. Najviše me raduje to što su tu sve žene, da su to samo žene i da su sjajne. Upoznala sam sve manekenke i divno smo se provele poslednjih nekoliko dana. Ponosna sam što žene konačno mogu na mnogo načina da pronađu svoju sudbinu - izjavila je pevačica pre nastupa.

Ova muzička ikona izvela je dva svoja najveća hita, "Strong Enough" i "Believe", što je izazvalo oduševljenje publike, dok je na sceni zablistala u krajnje neobičnim zvonastim svetlucavim crnim pantalonama i sjajnom korsetu.

Pre početka nastupa, modna pista se zamračila, dok su se slike Šer iz različitih era prikazivale na velikom ekranu, uvodeći publiku u nostalgično putovanje kroz njenu dugotrajnu karijeru. Čak se i manekenka Adriana Lima pridružila pevanju hitova dok je šetala pistom, pokazavši koliko su pesme ove zvezde univerzalno voljene.

Ovo je bila prva Victoria’s Secret revija uživo od 2019. godine, kada je kompanija zbog opadajućih rejtinga i kritika na račun standarda lepote ukinula događaj. Ove godine, povratak je obeležen promenjenim pristupom i svežom energijom, a izbor Šer kao glavne zvezde bio je savršen simbol za povratak na staze stare slave.

- Ovo je ženski svet, pa se podrazumeva da ne možete imati modni šou bez majke mode - ŠER - kompanija je putem Instagrama najavila njen nastup još u septembru.

Pevačicini fanovi na društvenim mrežama nisu krili oduševljenje.

- Šer će nastupati, neka me neko uštine! - 

- Ona je prava ikona! - 

- E, to će biti događaj onda! - ređale su se reakcije oduševljenja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)