Zanimljivosti

TRAMP JE IMAO ZABRANU DA PRIĐE LEPOTICAMA VIKTORIJE SIKRET: Zbog onoga što im je nudio, a i radio, SVE su bežale od njega?

U knjizu "Selling Sexy: Victoria's Secret" isplivale su mnogobrojne mračne tajne iz javnog sveta.

16.10.2024 17:17

TRAMP JE IMAO ZABRANU DA PRIĐE LEPOTICAMA VIKTORIJE SIKRET: Zbog onoga što im je nudio, a i radio, SVE su bežale od njega?
Ap photo

Revija Victoria's Secret održana je sinoć u Njujorku nakon 6 godina od povlačenja 2019. godine zbog mnogobrojnih kritika i otkrića o zlostavljanju modela, tačnije o njihovim vezama sa se*sualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom. Upravo zbog svega toga su oči sveta bile uprte u taj ekskluzivni događaj, a sve je ispraćeno do najsitnijih detalja. Nova knjiga "Selling Sexy: Victoria's Secret" (Prodajem se*si: Viktorija Sikret) otkriva nove detalje o vezama čuvene modne kompanije s kontroverznim ličnostima poput Epstajna, ali i bivšim predsednikom Donaldom Trampom.

Prema knjizi Loren Šerman i Šantal Fernandes, Donald Tramp je imao reputaciju da se previše približio mladim manekenkama još ranih devedesetih. On je tada pitao da li bi mogli da organizuju fotografisanje u njegovom seoskom klubu u Palm Biču 1993. godine, ali nije mu bilo dozvoljeno da prisustvuje snimanju.

U knjizi se citira Frederika van der Val, atraktivna holandska manekenka koja je poznavala Trampa. Kako je otkrila, bivši lider SAD je želeo da ona pozira polugola u njegovom letovalištu na Floridi, a navodno je u tom periodu bio zainteresovan za mlade modele. Takođe, kako je navedeno u knjizi, Trampa je u to vreme bio glas da je dok je bio vlasnik izbora za Mis SAD spopadao devojke i ulazio im u svlačionice dok su bile gole. 

Tanjug/AP

Tramp optužen da je spopadao manekenke

Bivša mis Arizone, Taša Dikson, ispričala je da je nekadašnji lider SAD ušao u njenu svlačionicu kada je bila takmičarka 2001. godine.

- Odjednom je banuo. Nisam stigla ni da navučem ogrtač na sebe ili bilo kakvu drugu odeću. Neke devojke su bile u toplesu, ostale gole - prisetila se ona 2016. godine, navodi Daily Mail.

Tramp je to takođe potvrdio, rekavši da mu je bilo dozvoljeno da uđe gde god je hteo jer je bio vlasnik izbora.

- Vidite ove žene neverovatnog izgleda... nekako živim sa tim - znao je on da se našali u to vreme.

Podsetimo, pre četiri godine NewYork Times je intervjuisao na desetine bivših zaposlenih i modela kuće Victoria's Secret, otkrivajući kako je jedan od najviših rukovodilaca, Ed Razek, redovno pokušavao da poljubi modele i tražio im da mu sednu u krilo. Čak je u jednoj situaciji dotakao međunožje jedne žene pre modne revije Victoria's Secret 2018. Ipak, kasnije je tvrdio da to nije istina.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Adriana Lima je sinoć prošetala na reviji Victoria's Secret 2024. godine

Što je još gore, kada su insajderi pokušali da se pozabave nedoličnim ponašanjem pojedinih rukovodilaca kompanije, Lesli Veksner, milijarder osnivač i šef matične kompanije Victoria's Secret, navodno je odbio da se uključi.

Kejsi Krou Tejlor, bivša službenica za odnose s javnošću Victoria's Secreta, rekla je za Times da je nepristojno ponašanje "ukorenjeno" u brend.

- Bilo je to skoro kao ispiranje mozga. I svako ko je pokušao da uradi nešto povodom toga nije bio samo ignorisan, već kažnjen - otkrila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)