Zanimljivosti

NOVAK ĐOKOVIĆ JE SINONIM ZA DOBROG FRAJERA - a tek kad ga vidite u OVOJ kombinaciji: Stoji mu kao salivena, žene su u transu! (FOTO)

Naš najbolji teniser objavio je novu fotku na mrežama i "zapalio" internet.

14.10.2024 10:20

NOVAK ĐOKOVIĆ JE SINONIM ZA DOBROG FRAJERA - a tek kad ga vidite u OVOJ kombinaciji: Stoji mu kao salivena, žene su u transu! (FOTO)
Profimedia

Novak Đoković moraće još malo da sačeka na jubilarnu 100. titulu na ATP turu, pošto juče u finalu Mastersa u Šangaju nije uspeo da savlada trenutno najboljeg tenisera sveta, Janika Sinera. Mladi Italijan po treći put u nizu nadigrao je osvajača 24. grend slem trofeja, čime je došao do svoje 17. titule u karijeri.

Uprkos tome, Novak Đoković živi po svome, i to sa stilom, a tome svedoče i nove fotografije na društvenim mrežama, koje su objavljene nedugo posle meča.

Da bi neko postao pobednik i bio na nivou na kom je on, mora da ume i da gubi, a naš Nole i to radi sa stilom. Naime, na svom Instagram profilu on je objavio fotografiju kojom je upravo tu poruku i poslao.

Teniser je pozirao u tamnozelenom odelu koje je još više došlo do izražaja zbog njegovog preplanulog tena. Svetloplava košulja sa nonšalantno, ali veoma promišljeno, raskopčanim okovratnikom dodatno je doprinela kontrastu i postigla efekat koji je željen – svima se pogled zadržava na njegovom licu.

Odabrao je naočare za sunce sa crnim okvirom i tamnozelenkastim staklima, verovatno da bi dodao na ležernosti jer svi znamo da Nole nije neki uštogljeni lik.

Stilizovani kišobran je odličan dodatak, a Nole je levu ruku stavio u svoj džep diskretno ističući sat na ruci.

- Napuštam Kinu u stilu - napisao je u ispod ove objave i, da, mi smo u potpunosti saglasni sa njim.

Usledili su mnogobrojni komentari.  

- Novak će biti model uskoro - 

- Legenda od početka do kraja u Kini - 

- Nije što si naš, ali si najlepši - 

- Kao Džejms Bond 007 - bile su samo neke od reakcija.  

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)