Zanimljivosti

VILIJAM I ČARLS SU BRINULI DA ĆE BITI "PREVIŠE TAMNI": Kako danas izgledaju deca Harija i Megan, da li se strah obistinio?

O boji kože njihove dece se često polemisalo u kraljevskoj porodici.

09.10.2024 11:02

VILIJAM I ČARLS SU BRINULI DA ĆE BITI "PREVIŠE TAMNI": Kako danas izgledaju deca Harija i Megan, da li se strah obistinio?
Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia

Megan Markl i princ Hari započeli su novo poglavlje svog života u Kaliforniji, gde uživaju u porodičnom životu sa dvoje dece. Njihova kuća u slikovitom Montesitu postala je pravi mali raj, pružajući im potrebnu privatnost i mir daleko od medijskih reflektora.

Odlazak iz kraljevske porodice

Nakon što su napustili svoje kraljevske dužnosti, Megan i Hari su se fokusirali na izgradnju porodice. Iako su retko viđeni u javnosti, oboje se trude da održe normalan život za svoju decu, sina Arčija i ćerku Lilibet.

Tokom nedavne posete Londonu, princ Hari je imao priliku da govori o svojoj deci. Na dodeli humanitarnih nagrada "WellChild", ponosno je pominjao Arčija i Lilibet, iako su mu supruga i mališani ostali u Kaliforniji. Njegov entuzijazam za roditeljstvo bio je očigledan i pružio je uvid u njihov porodični život.

 

U razgovoru sa novinarima, Hari je humoristično komentarisao kako se o izgledu njegove dece često raspravlja. On je istakao da su Arči i Lili "blagosloveni" gustom kosom svoje majke, dodajući da se ne bi iznenadio ako Lilibet ubrzo bude mogla da sedne na svoju kosu.

- Gen Spenserovih je veoma, veoma jak. U stvari, zaista sam, iskreno, na početku veze sa Megan mislio da ako ovo ode daleko i imamo decu, nema šanse da se naš "gen za riđu kosu" suprotstavi genima moje žene - ali pogrešio sam", jednom je istakao princ Hari.

Čuvanje privatnosti

Megan i Hari se trude da svoju decu zaštite od javnosti, retko deleći njihove fotografije. Njihova posvećenost očuvanju privatnosti ukazuje na to koliko im je važna sigurnost i sreća njihovih mališana, dok istovremeno balansiraju život u svetlu reflektora.

Princ Hari i Megan Markl pronašli su svoj mir u Kaliforniji, srećni u svom porodičnom životu. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)