Zanimljivosti

ZAUSTAVIO JE NAJOPASNIJEG KRIMINALCA U TURSKOJ I POKUŠAO DA GA ISPROVOCIRA: Njegova reakcija ledi krv u žilama, da li biste se vi usudili na ovo?! (VIDEO)

Evo zbog čega se mnogi ustručavaju i da pogledaju Turčina Nedžata Arabadžija (52), a kamoli da mu se obrate.

06.10.2024 11:40

ZAUSTAVIO JE NAJOPASNIJEG KRIMINALCA U TURSKOJ I POKUŠAO DA GA ISPROVOCIRA: Njegova reakcija ledi krv u žilama, da li biste se vi usudili na ovo?! (VIDEO)
Printscreen/Tik Tok/alb_mafioz, Ibstagram/necati.arabacii

Turčin Nedžati Arabadži (52) je čuveni vođa bande, čijih je pet članova ranije uhapšeno zbog ubistva 2019. godine u okrugu Bodrum u jugozapadnoj turskoj provinciji Mugla. Arabadžı je visokorangirani član motociklističkog kluba Hells Angels i ranije je bio aktivan u nemačkom gradu Kelnu. U toj zemlji je 2002. godine uhapšen zbog trgovine ljudima, napada, iznude, kršenja zakona o nošenju oružja i reketiranja, piše Daily Sabah.

On je i poznati bajker koji trenutno živi u Turskoj, a svima je više nego poznato kakvo bogatstvo poseduje jer se ne libi da s čitavom svitom, smeštenom u po 20 najluksuznijih vozila, izađe u grad. 

Ono što je, međutim, najinteresantnije s Arabadžijem, jeste činjenica da njegov fizički izgled uliva nemir gde god da se pojavi, te mnogi ljudi, kako sami priznaju, osećaju nelagodu i samo da ga pogledaju u oči.   

Printscreen/Youtube/Gayrimeşru Türkiye

Nadžati Arabadži je bio u zatvoru nakon što je uhapšen 2002. godine

Arabadži je tokom suđenja 2004. godine priznao sve što mu se stavlja na teret i osuđen je na devet godina robije. Međutim, oslobođen je već 2007. i deportovan u Tursku. Dok je bio u zatvoru navodno je kontrolisao bordel "Koloseum" u Augzburgu. U to vreme je, kako se sumnjalo, planirao da ubije tužioca i za taj zadatak je već bio unajmio albanskog ubicu. Policija je zato sve vreme prisluškivala njegovu sobu za posete, a tužilac je dobio telohranitelje i policijsku zaštitu. 

Na osnovu transkripata, Arabadži je ponovo procesuiran da bi dobio neograničeno zatvaranje izuzetno opasnih zločinaca. Međutim, na suđenju je otkriven pogrešan prevod nekih transkripata i čuveni bajker je oslobođen. Tužilac je pobegao iz Nemačke 2007. godine i Arabadži je deportovan u Tursku.

Na TikToku se pojavio jedan snimak ovog opasnog čoveka kako se vozi u skupocenom automobilu. U jednom trenutku je zabeleženo kako mu prilazi muškarac s pitanjem koje ne bi bilo ko mogao da postavi. Naime, prići nekome ko je bio u zatvoru zbog mnogobrojnih krivičnih dela i pitati ga ono što je ovaj muškarac graniči se sa ludošću.

Prvobitno mu je pohvalio automobil, a zatim izgovorio:

- Zdravo, veoma lep automobil, od čega živite? - pitao je hrabro Arabadžija.

Mrkog pogleda i ozbiljnog lica koje izaziva jezu, turski bos je samo kratko odgovorio:

- Pitaj svog prijatelja tamo, hvala.

Pokazao je na nekoga ko je bio iza muškarca s kamerom.

U sledećem delu videa prikazuje se kako se ljudi ophode prema Arabadžiju. Između ostalog to uključuje ponizne poglede, pa i strah. Takođe, jasno je na koji način živi mafijaški gazda - gdegod da ode on je primećen, svi ga slikaju i snimaju, a takođe mnoge intrigira izgledom. Duga kosa, upečatljivi stajlinzi i nebo plave oči čine ga specifičnim i po tom pitanju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)