Zanimljivosti

MRAČNE TAJNE ČUVENE SERIJE! Jedna glumica za koju smo mislili da je dobrica terorisala je sve, Eva Longorija priznala šta je trpela!

Problemi su počeli od prvog dana i svi su odahnuli kada je pala poslednja klapa.

05.10.2024 12:45

MRAČNE TAJNE ČUVENE SERIJE! Jedna glumica za koju smo mislili da je dobrica terorisala je sve, Eva Longorija priznala šta je trpela!
Credit: All Film Archive/Cherry Alley Productions / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Pre tačno 20 godina emitovana je prva epizoda serije "Očajne domaćice", koja je veoma brzo postala hit u svetu. Serija prati sudbinu četiri prijateljice (Suzan, Linet, Bri i Gabrijela), bogate domaćice iz predgrađa Vistirija Lejn, koje kriju mnogobrojne tajne i susreću se sa najrazličitijim životnim izazovima. Tu je, naravno, i atraktivna komšinica Idi (Nikolet Šeridan), koja otima tuđe muževe.

Međutim, kako piše The Sun, ova serija krije brojne mračne tajne koje su se dešavale iza kulisa snimanja ostvarenja emitovanog od 2024. do 2012.

Iako je u seriji glumila dobricu i "smotanu" Suzan, glumicu Teri Hačer su kolege sa seta opisale kao "čisto zlo" i otkrili da je terorisala sve ostale.

Razmažena zvezda

Za razliku do većine drugih glumica koje su svetsku slavu stekle tek u "Očajnim domaćicama", Teri je u seriju došla kao zvezda hit serije "Nove avanture Supermena" u kojoj je igrala Luis Lejn. Kako je ispričao bivši scenarista koji je želeo da ostane anoniman, pravo je čudo što je serija ikada snimljena zbog haosa i žestokih svađa tokom seta. 

Problemi su krenuli praktično od prvog dana. Teri je smatrala da ona kao zvezda ima prednost u odnosu na ostale kolegenice, a žestoka svađa je izbila između nje i Marše Kros. koja je igrala Bri van De Kamp. To se dogodilo uoči fotografisanja za Vaniti Fair 2005, usled čega je Marša pretila da će napustiti set. Da bi se sprečio dalji sukob, Nikolet je stala između njih dve tokom slikanja.  

Najgore je ipak prošla Šeridan koja je izbačena iz serije nakon sukoba sa producentom Markom Čerijem, koga je optužila da ju je udario po glavi, dok je on tvrdio da je neprofesionalna. Idi je "ubijena" u seriji, kako je tada tvrdio Čeri, i zbog stalnih svađa sa Teri.

- Bilo je mnogo tenzija između njih dve. Čak sam pozvan tokom snimanja prve sezone kad su imale zajedničku scenu, jer su bile besne jedna na drugu i nisu mogle da snime scenu. Nikolet me je povukla u stranu i rekla mi da je Teri Hečer najzlobnija žena na svetu - ispričao je tada Čeri.

Serija "Očajne domaćice" donela je svetsku slavu Evi Longoriji koja je mnogo godina nakon završetka snimanja priznala da je često bila maltretirana na setu, ali nije otkrila ko je za to bio glavni krivac. U pomoć joj je priskočila Felisiti Hafman.

- Bukvalno sam bila u strahu svaki dan kad bih odlazila na snimanje. Rad sa tom osobom bilo je pravo mučenje sve dok jednog dana Felisti nije skočila i rekla: "Dosta!" Ona je videla moj strah i anksioznost iako se nikada nisam žalila, niti sam bilo kome spominjala maltretiranje koje sam trpela. Znam da ne bih preživela tih 10 godina da nije bilo Felisitinog prijateljstva - naglasila je Eva Longorija.

Ona je ovo napisala i u pismu koje je uputila sudiji nakon što je Hofmanova uhapšena i suđeno joj je zbog malverzacija oko upisa na fakultet njenog deteta.

Od lošeg ka gorem

Producent Čeri je izneo joj neke mračne tajne sa snimanja serije i tako otkrio da je Teri bila velika zvezda, ali sa ozbiljnim problemima u ponašanju.

Svi su dali sve od sebe da se slažu sa tom ženom. Ali bilo je nemoguće. I stvari su išle od lošeg ka gorem. U nekom trenutku tokom sedme sezone ona je odlučila da više neće razgovarati sa svojim kolegama glumcima. Felisiti je i dalje insistirala da ovoj glumici kaže "Dobro jutro", iako je znala da neće dobiti odgovor - rekao je on, ali ipak odbijajući da identifikuje Teri kao glavnog krivca za većinu problema tokom snimanja.

Serija je uprkos svim izaovima doživela ogroman uspeh i snimljeno je osam sezona, ali su svi odahnuli nakon što je pala poslednja klapa.

Komentari (0)