Zanimljivosti

FANOVI U ŠOKU ŠTA JE SEBI URADIO BEN AFLEK! Ovako drastičnu promenu izgleda niko nije očekivao u jeku razvoda od Dženifer! (FOTO)

"Nimalo mi se ne sviđa ovako", ređali su se komentari ispod najnovijih fotografija slavnog holivudskog glumca.

05.10.2024 09:55

FANOVI U ŠOKU ŠTA JE SEBI URADIO BEN AFLEK! Ovako drastičnu promenu izgleda niko nije očekivao u jeku razvoda od Dženifer! (FOTO)
Credit: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumac Ben Aflek (52) odlučio se za drastičnu promenu svog izgleda u jeku razvoda od Dženifer Lopez. On je fotografisan na ulicama Los Anđelesa kad je krenuo po sina Fina koga je dobio u braku sa bivšom ženom Dženifer Garner. Pored Fina, bivši par ima još jednog sina i ćerku.

Međutim, ono što je privuklo pažnju svetskih medija i fanova slavnog glumca jeste drastična promena njegovog fizičkog izgleda, piše Daily Mail.

Kako se vidi na fotografijama,Aflek se ofarbao u crno i sakrio sede vlasi, i to ne samo u kosi, već i na bradi. Aflek je izgledao prilično neraspoloženo i nervozno, a pre nego što je krenuo po sina slikan je kako puši cigaretu u automobilu.

Nakon što je Dženifer Lopez sredinom avgusta tačno na dvogodišnjicu njihovog venčanja podnela zahtev razvod braka, glumac je više puta fotografina utučen i zarozan, a jednom prilikom viđen je kako izlazi iz poznatog Centra za rehabilitaciju. S obzirom na to da se godinama bori sa alkoholizmom, mnogi su pomisli da se glumac vratio starom poroku i da je razvod bio okidač.

Ipak, sudeći po najnovijim fotografijama, Aflek je odlučio da okrene novi list. Ne samo što je ofarbao kosu i bradu, već se sve češće u javnosti pojavljuje skockan od glave do pete. Čini se da je došao da poveze sina nakon nekog poslovnog sastanka, zato što je bio obučen u svetloplavu košulju, crne pantalone i crne, lakovane cipele. Dečak je oca čekao na trotoaru sedeći na skejtu i držeći kacigu u ruci.

Promena koju je napravio slavni glumac prilično je iznenadila njegove fanove, neke čak i šokirala, jer dosad Aflek nije pokazivao znakove sujete i s ponosom je nosio sede vlasi u kosi i na bradi.

- Šta se desilo sa Benom? Ne liči na sebe - 

- Udarila ga sujeta ili kriza srednjih godina - 

- Još samo da nađe neku klinku i eto primera srednjovečnog muškaraca koji se ne miri sa svojim godinama -

- Bio je lepši onako prosed, ne sviđa mi se ovako -

- Napadate čoveka bez razloga i ne znate zašto je to uradio. Možda je promenio imidž zbog neke nove uloge - bili su samo neki od komentara njegovih fanova ispod tekstova u svetskim medijima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)