Zanimljivosti

KEJT OTKRILA NEVALJALU NAVIKU PRINCA VILIJAMA: Princeza kaže da je to NOĆNA MORA

Intima iz doma slavnog para izašla na videlo.

04.10.2024 09:31

KEJT OTKRILA NEVALJALU NAVIKU PRINCA VILIJAMA: Princeza kaže da je to NOĆNA MORA
Credit: Kred, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Princ Vilijam iako nosi titulu visokog društva, čak i on, kao i mnogi od nas, ima svoje loše navike. Iako je to možda iznenađujuće, čini se da je njegova opsesija brzom hranom jedan od problema koji mu povremeno stvara nevolje kod kuće sa suprugom Kejt Midlton.

Credit: Kred, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Kejt Midlton otkriva loše navike princa Vilijama

Ova zanimljiva činjenica o princu Vilijamu otkrivena je 2018. godine kada su princ i princeza posetili vazduhoplovnu bazu RAF na Kipru kako bi upoznali osoblje i zvanično otvorili novi rekreacioni centar.

Kejt otkriva Vilijamove loše navike

Dok su razgledali novi dekor, princ Vilijam je upozorio prisutne da ne jedu picu na sofama, na šta je Kejt brzo otkrila da je on "noćna mora" po tom pitanju. Očigledno je da kraljevski par uživa u povremenom preuzimanju hrane iz restorana. Kada je upitana da li nekada poručuju hranu odgovorila je:

- Apsolutno, i kari, definitivno! Obično se ne naručuje u palatu, pokupimo je mi. 

Osim toga, Kejt je otkrila da voli ljuto jelo, dok Vilijam nije ljubitelj začinjene hrane.

Velika dilema - picu, kari ili kinesku hranu?

Princ Vilijam je priznao da se i on kao i mnogi od nas često muči sa odlukom kada je u pitanju izbor hrane iz restoranu brze hrane.

- Prava je zagonetka kada se odlučujemo. Pica, kari ili kineska hrana - priznao je princ Vilijam.

Osim pice, princ Vilijam takođe voli brzu hranu iz lanca restorana Nando's. U dokumentarnom filmu BBC Football, Prince William and Our Mental Health (Fudbal, Princ Vilijam i naše mentalno zdravlje) koji je emitovan u maju 2020. godine, princ je izjavio:

- Svi vole Nando's.

Takođe je otkriveno da je pokojna kraljica volela tradicionalne britanske obroke brze hrane, poput ribe i pomfrita, a povremeno je uživala i u kebabu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)