Zanimljivosti

SKANDAL TRESE BRITANIJU! Procurio pseudonim koji je princ Vilijam koristio kad se skrivao po hotelima

Čak je i Kejt Midlton upućena u ovu situaciju.

01.10.2024 18:30

SKANDAL TRESE BRITANIJU! Procurio pseudonim koji je princ Vilijam koristio kad se skrivao po hotelima
Dominic Lipinski / AP, Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Već mesecima govori se o braku princa Vilijama i Kejt Midlton. Mnoge zanima da li je među njima sve idealno, kao što predstavljaju. Sada, kada je princeza narušenog zdravlja, u javnost su isplivale informacije o navodnoj prevari princa Vilijama. Prvo se govorilo kako je imao ljubavnicu za Dan zaljubljenih, a priče o prevarama datiraju još od 2000-e godine.

MPNC / Backgrid USA / Profimedia

Sve se češće govori o prevarama princa Vilijama

Da bi izbegao medije, on je koristio pseudnonim tokom studiranja. Zvao se Stiv tvrdi Robert Džonson, koji je napisao knjigu o princezi Kejt pod nazivom "Catherine, The Princess of Wales" (Ketrin Princeza od Velsa). Prema Džobsonovim rečima, mediji su navodno "sklopili dogovor" sa starijim članovima kraljevske porodice kako bi princu Vilijamu dali privatnost za vreme njegovog boravka na Univerzitetu Sent Endruz u Škotskoj. Princ Vilijam je, međutim, pristao na neke fotografije i intervju, uključujući fotografije snimljene prvog dana u školi u septembru 2001.

- Među prijateljima, odlučio je da koristi pseudonim Stiv u pokušaju da ostane neprimećen - piše Džobson, dodajući da se princ zvanično prijavio u školu pod imenom Vilijam Vels.

Džobson je dalje napisao da je princ Vilijam izbegavao ljude dok je bio u školi koji su samo želeli da se druže samo zbog njegovog porekla.

- Ljude koji pokušavaju da me iskoriste, ja to brzo primetim i odbacim ih - tvrdi Džobson da je rekao Vilijam.

Anthony Devlin / PA Images / Profimedia

Princ Vilijam je koristio pseudonim dok je išao u školu

Stiv nije bilo jedino lažno ime koje je princ od Velsa koristio dok je bio u školi da bi sakrio svoj identitet i izbegao pažnju medija.

- Za vikende i praznike često bi odveo Ketrin u Hajgrouv ili Sandringem ili u kolibu na imanju Balmoral - napisao je Džobson i dodao:

- Povremeno su se prijavljivali u hotele, koristeći imena gospodin i gospođa Smit - što nikoga nije zavaralo.

Kako prenosi Daily Mail, princ i princeza takođe su koristili lažna imena Martin i Rozmari Midlton kada su se prijavljivali u hotele nakon što su ponovo pokrenuli svoju romansu nakon kratkog razlaza.

Nakon 2011. godine njihova kraljevska moć i bezbednosni timovi su navodno koristili imena Dani Kolins i Dafne Klark da se odnose na tadašnjeg vojvodu i vojvotkinju od Kembridža, a inicijali "DC" korišćeni kao referenca na njihove nove kraljevske titule.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)