Zanimljivosti

LEGENDARNI PEVAČ ŠOKIRAO SVET PRIZNANJEM O SVOM ZDRAVLJU: "Nije ostalo još puno od mene!"

On u poslednje vreme sve češće ima ozbiljne probleme.

03.10.2024 21:05

LEGENDARNI PEVAČ ŠOKIRAO SVET PRIZNANJEM O SVOM ZDRAVLJU: "Nije ostalo još puno od mene!"
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Slavni britanski muzičar Elton Džon (77) više ne može da sakrije da mu je zdravlje ozbiljno narušeno. On je nedavno na Filmskom festivalu u Njujorku predstavio svoj dokumentarni film "'Elton John: Never Too Late". Džon je priznao da prolazi kroz brojne zdravstvene probleme i da mu nije lako.

Sve je počelo prošle godine kada je nezgodno pao u svojoj vili u Nici zbog čega je bio hospitalizovan. Mesecima posle toga se teško kretao i uz pomoć štapa. Po svemu sudeći problemi su se samo nizali.

- Da budem iskren s vama, nije ostalo još puno od mene. Nemam krajnike, adenoide ni slepo crijevo. Nemam prostatu. Nemam desni kuk, levo, a ni desno koleno. Zapravo, jedino što mi je ostalo je levi kuk. Ali ja sam još uvek ovde. I ne mogu vam dovoljno zahvaliti, vi ste ljudi koji su me stvorili - rekao je Elton i šokirao svet, a prenosi Story. hr.

 

 

Njegove reči su preneli brojni svetski mediji, a u komentarima su se ređale reči podrške i tuga zbog narušenog zdravlja slavnog muzičara koji je obeležio jednu epohu ne samo britanske već svetske muzičke scene. 

Legendarni muzičar je ovog leta imao i probleme sa okom zbog čega je praktično ostao slep na jedno oko zbog teške infekcije koju je zadobio. 

Sam Elton Džon je otkrio detalje bolesti s kojom se bori već mesecima u podužem Instagram postu koji je objavio na ovoj mreži.

- Tokom leta sam se suočio sa teškom infekcijom oka zbog koje sam, nažalost, imao samo ograničen vid na jedno oko. Ja se lečim, ali to je izuzetno spor proces i biće potrebno neko vreme pre nego što se vid vrati u pogođeno oko. Veoma sam zahvalan odličnom timu lekara i medicinskih sestara, ali i mojoj porodici, koji su se tako dobro brinuli o meni u poslednjih nekoliko nedelja - napisao je tada slavni muzičar.

 

 

Zbog narušenog zdravlja Elton Džon se prošle godine povukao sa turneje. U teškim danima najveća podrška je njegov suprug Dejvid s kojim je u braku od 2014. godine. Usvojili su dva dečaka koji su, prema rečima slavnog muzičara, njegov najveći uspeh i snaga da nastavi dalje.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)