Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O OVOJ SLICI SLOBODE MIĆALOVIĆ: Sve gori, oglasio se i čuveni glumac! (FOTO)

Naša poznata glumica još jednom je privukla veliku pažnju objavom na društvenoj mreži Instagram.

30.09.2024 14:10

SVI PRIČAJU O OVOJ SLICI SLOBODE MIĆALOVIĆ: Sve gori, oglasio se i čuveni glumac! (FOTO)
ST/Dragan Kadić

Glumica Sloboda Mićalović važi za jednu od najatraktivnijih na našim prostorima, ali i najtraženijih. Glumila je u mnogobrojnim projektima koji su osvojili srca publike širom države. Osim što je poznata po svom neverovatnom talentu, skrenula je pažnju na sebe i prijateljstvom sa italijanskom glumicom. Ona je upoznala Moniku Beluči na snimanju filma "Na mlečnom putu" Emira Kusturice, a njoj je danas 60. rođendan. Jednom prilikom Sloboda je govorila o druženju sa njom.

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera - rekla je jednom prilikom naša poznata glumica za domaće medije.

Kako je dodala, Monika joj je udelila i više korisnih saveta. 

- Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - prisetila se Mićalovićeva. 

ATA images

Sloboda Mićalović mami poglede gde god da se pojavi

Njihovo prijateljstvo se nastavilo, a mnogi su mogli da primete da su nastavile da međusobno komentarišu fotografije koje objavljuju na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Tako je ovog puta naša glumica poželela javno da čestita rođendan svojoj drugarici. 

- Srećan rođendan Monika Beluči - pisalo je u opisu fotografije koju je Sloboda objavila na društvenoj mreži Instagram.

Mićalovićeva je iskoristila da objavi nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, a ispod istih usledili su mnogobrojni komentari. Jedan od zapaženijih bio je komentar glumca Andrije Miloševića, koji je inače dobar prijatelj Slobode Mićalović.

- Nazdravlje sto godina draga Mone, da nam poživiš i svi iz tvojega roda i poroda - napisao je on.

Takođe, mnogi su komentarisali lepotu slavnih glumica i nisu štedeli reči.

- Lepe, lepše, najlepše - 

- Prave lepotice - 

- Unikatne - 

- Dame sa stilom. Nema ničega prenaglašenog, a zadivljujuće obe! Pogotovo Monika zbog godina, kakva nestvarna žena - bili su samo neki od komentara ispod fotografija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)