Zanimljivosti

POPULARNI VODITELJ PAO S BICIKLA I SLOMIO VRAT, MOŽDA NIKADA VIŠE NEĆE HODATI: Svi šokirani njegovom porukom iz bolnice!

Pokušao je da izbegne zmiju i sleteo je s puta.

30.09.2024 07:35

POPULARNI VODITELJ PAO S BICIKLA I SLOMIO VRAT, MOŽDA NIKADA VIŠE NEĆE HODATI: Svi šokirani njegovom porukom iz bolnice!
instagram

Popularni australijski voditelj Ben Dobin (48) teško je povređen nakon pada s bicikla. On je slomio vrat i zadobio ozbiljnu povredu kičme. Dobin se trenutno oporavlja u bolnici u Brizbejnu, i kako kaže, nada se da će izbeći život u invalidskim kolicima.

Dobinova nesreća je bila krajnje bizarna. Naime, trenirao je za triatlon i dok je vozio bicikl sa svojim trenerom Kemom Hjuzom, na putu ispred njih se pojavila crna zmija, On je naglo skrenuo i izgubio kontrolu. Pao je sa bicikla, prevrnuo se nekoliko puta i udario glavom u metalnu šipku pored puta.

Facebook

Ben Dobin je imao mnogo sreće

 

- Čim su odmah zvali Hitnu pomoć, znao sam da je situacija ozbiljna. Kada sam došao u bolnicu snimci sa CT skenera i magnentne rezonance su pokazali da sam slomio C5 pršljen u vratu. Odmah je zakazana operacija, a pre nje su mi doktori rekli da postoje velike šanse da ostanem paralizovan. Takođe, lekari su mi objasnili da zbog operacije na vratu mogu da ostanem bez glasa. Kada sam doktoru rekao: "to je moja karijera", on mi je odgovrio da je njegov prioritet da me spase od života u invalidskim kolicima - ispričao je Dobin.

On je dodao da su mu lekari objasnili da većina ljudi koji su pretrpeli ovakvu povredu, nikada više ne prohoda.

Srećom, Ben je svoje prve korak posle operacije uspeo da napravi u petak, ali kako navodi, put do potpunog oporavka će biti veoma dug, prenosi Daily Mail.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)