Zanimljivosti

TAJNA PORUKA VILIJAMA I KEJT STIGLA DO HARIJA BAŠ NA NJEGOV ROĐENDAN: Reči seku kao nož, od pomirenja ni traga

Kraljevski dopisnik detaljno objašnjava o čemu je reč.

25.09.2024 17:39

TAJNA PORUKA VILIJAMA I KEJT STIGLA DO HARIJA BAŠ NA NJEGOV ROĐENDAN: Reči seku kao nož, od pomirenja ni traga
Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Princ Hari je 15. septembra proslavio svoj 40. rođendan, a čestitke su stigle i iz kraljevske porodice. Ipak, ove čestitke su izazvale dosta pažnje zbog višegodišnjeg sukoba unutar porodice, posebno između Harija, kralja Čarlsa i princa Vilijama.

Kralj Čarls je uputio svoje čestitke preko zvaničnih društvenih mreža kraljevske porodice, dok su princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton jednostavno podelili istu poruku na svojoj Instagram priči, uz dodatak "Čestitamo vojvodi od Saseksa na 40. rođendanu." Tekst je bio gotovo identičan.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari dobio zvaničnu poruku od brata za rođendan

Ove gestove mnogi smatraju značajnim s obzirom na to da ni kralj ni princ Vilijam nisu čestitali Hariju rođendan u poslednje tri godine. Rođendanske želje dolaze nakon godina napetosti u porodici koja je bila ogorčena kada su se princ Hari i Megan Markl povukli sa kraljevskih dužnosti i kasnije dali intervju kod Opre Vinfri.

Kraljevski dopisnik Rob Džobson je sugerisao da su te objave motivisane više nuždom nego ljubavlju, a  intervju za Sunrise je rekao:

- Više bi im smetalo da to nisu uradili, pa su se pokrili, bilo bi možda lepše da je malo nežnije umesto zvaničnog obraćanja, mislim da je moglo biti ličnije. Ali i to je bolje nego ništa, piše Mirror.

Hari bi trebalo da ponovo poseti Veliku Britaniju kasnije ovog meseca kako bi prisustvovao dodeli VellChild Nacionalnih nagrada 2024. u Londonu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)