Zanimljivosti

PRINCEZA DAJANA SE GUŠILA U SUZAMA DOK JE POKUŠAVALA DA SPASE BRAK: Na kraju prišla Kamili i OVO joj otvoreno odbrusila!

Njena učiteljica plesa u najnovijim memoarima otkrila sve.

15.09.2024 21:40

PRINCEZA DAJANA SE GUŠILA U SUZAMA DOK JE POKUŠAVALA DA SPASE BRAK: Na kraju prišla Kamili i OVO joj otvoreno odbrusila!
k09 / Zuma Press / Profimedia

Princeza Dajana, omiljena princeza naroda, suočavala se sa dubokim emotivnim previranjima tokom časova plesa, otkrila je njena dugogodišnja učiteljica plesa, En Alen, u novim memoarima. Njeni časovi nisu bili samo prilika da usavrši plesne pokrete, već i prostor gde je princeza otvoreno govorila o ličnim patnjama, posebno o problemima u braku sa princom Čarlsom.

En Alen, balerina Londonskog gradskog baleta, bila je angažovana 1981. godine kako bi pomogla Dajani da savlada veštine plesa. Tokom devet godina zajedničkog rada, razvile su blisko prijateljstvo, a Dajana se često poveravala En o izazovima kroz koje je prolazila u svom braku.

U memoarima pod nazivom "Ples sa Dajanom", En je opisala srceparajuće trenutke u kojima je princeza otkrivala svoja najdublja osećanja. Jedan od takvih trenutaka dogodio se kada je Dajana priznala En da očajnički želi da usreći svog supruga, princa Čarlsa.

- Stvarno ga volim i želim da ga usrećim i da bude ponosan na mene kao svoju ženu. Sigurno mislite da sam užasna - kroz suze je jecala Dajana.

 

 

Prema Eninom svedočenju, Lejdi Di je bila duboko pogođena aferom princa Čarlsa sa Kamilom Parker, sadašnjom kraljicom Kamilom. 

- Znam da se ponovo viđa sa Kamilom. Da li se od mene očekuje da to prihvatim, kao što su ranije princeze od Velsa zatvarale oči pred ljubavnicama svojih muževa? Zašto me ne voli? Zaista ne razumem. Pokušala sam sve, pokušala sam da se prilagodim njegovim željama, iako se uvek ne slažem sa njima. Nema ljubavi među nama i uvek sam sama. Samo želim da budem voljena - iskrena je bila ona prema svojoj učiteljici plesa i prijateljici.

Tokom teških perioda, Dajana je govorila o odlučnosti da očuva porodicu, prvenstveno zbog sinova, princa Vilijama i Harija. U pokušaju da ponovo pridobije Čarlsa, organizovala je piknik u njegovom omiljenom vrtu. Međutim, njeni pokušaji su se završili suzama.

- Kada je Čarls video sto postavljen za piknik, naredio je batleru da sve odnese jer "ne jede napolju" - ispričala je En, prisećajući se trenutka kada je Dajana ponovo zaplakala, a o tome je pisao i The Sun.

 

 

U memoarima se navodi i priča o trenutku kada je Dajana na jednoj zabavi 1980-ih godina odlučila da se suoči sa Kamilom zbog njene veze sa Čarlsom.

- Kamila, znam šta se dešava između tebe i Čarlsa i samo želim da to znaš - prišla joj je Lejdi Di tim rečima.                                              

- Imaš sve muškarce na svetu koji se zaljubljuju u tebe, kao i dvoje prelepe dece. Šta još želiš? - navodno joj je odgovorila Kamila.

- Želim svog muža - Dajana je jednostavno rekla.

Nakon ovog sukoba, Dajana je rekla En da je osetila "ogroman pomak u sebi", dodajući da su je sve ove situacije dodatno osnažile, uprkos emotivnom previranju kroz koje je prolazila.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)