Zanimljivosti

"U TORBI JE NOSILA PSEĆI IZMET" Frizer princeze Dajane otkrio ŠOK detalje posle 10 godina druženja sa njom

Bila je posebna u svakom smislu.

03.09.2024 18:15

"U TORBI JE NOSILA PSEĆI IZMET" Frizer princeze Dajane otkrio ŠOK detalje posle 10 godina druženja sa njom
Stewart Mark / Camerapress / Profimedia

Torbe princeze Dajane odavno su tema razgovora. Od inspirativnih vrhunskih dizajna (kao što je Diorov legendarni stil Ladi Dior) do popularizacije ideje torbi za dekolte (pozicioniranih preko princezinog dekoltea kako bi se izbegle bilo kakve nezgodne fotografije dok je izlazila iz automobila), Dijanine torbice su bile više od mesta da čuva njene ključeve i karmin. I ispostavilo se da postoji još jedan važan detalj koji treba napomenuti o njenim torbama, konkretno, kako ih je nosila.

Ričard Dalton je bio frizer princeze Dajane i sa njom je provodio mnogo vremena. On je čak napisao knjigu koja se zove "Sve je u kosi – moja decenija sa Dajanom",  u saradnji s prijateljicom Rene Plant, kustoskinjom "Muzeja princeze Dajane". Deceniju je bio pored nje te je uspeo da prenese detalje koje je malo ko znao.

 

Credit: Anwar Hussein / Sipa Press / Profimedia

Šta je princeza Dajana nosila u torbi

- Često je u svojoj torbi imala plastične igračke u obliku povraćke ili psećeg izmeta koje je stavljala na sedišta drugih ljudi dok smo putovali dugim letovima - pričao je on, a poznavao je i pre venčanja sa budućim kraljem Čarlsom.

- Bila je izuzetno smešna i volela je da pravi šale na račun svih nas - rekao je on i dodao:


- Dajanin smisao za humor bio je veoma sladak. Želela je da bude "normalna" i bila je poput svih nas.

Da podsetimo, niz zvaničnih istraga kasnije je zaključio da su Dajana i njen partner Dodi poginuli u saobraćajnoj nesreći kada je njihov vozač udario autom dok je pijan prolazio u tunelu. Porota u princezinoj istrazi utvrdila je da je par nezakonito ubijen i da je njihova smrt rezultat "grube nemarnosti" Anrija i paparaca koji su pratili vozilo na motorima. 

Glossy, E.S.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)