Zanimljivosti

TAJNI RAZGOVOR DAJANE I KAMILE - PRINCEZA PONIZILA LJUBAVNICU, ČARLS POLUDEO: Posle 28 godina isplivali ŠOK detalji!

Sve se dešavalo neposredno pre razvoda kraljevskog para.

01.09.2024 11:01

TAJNI RAZGOVOR DAJANE I KAMILE - PRINCEZA PONIZILA LJUBAVNICU, ČARLS POLUDEO: Posle 28 godina isplivali ŠOK detalji!
Carl DE SOUZA / AFP / Profimedia, Tanjug/Jordan Pettitt/Pool photo

U seriji audio snimaka koje je princeza Dajana svojevremeno snimila za potrebe njene biografije koju je napisao Endrju Morton, nalazi se i zapis koji otkriva kako je izgledao prvi razgovor Dajane i Kamile Parker Bolus, ljubavnice princa Čarlsa.

Nije nikakakva tajna da je Dajana još od venčanja sa Čarlsom sumnjala da je on vara s Kamilom, a realno to je manje, više, bila javna tajna na dvoru.

Dajana je svojevremeno opisala Mortonu kako je izgledalo njeno prvo suočavanje sa Kamilom. Dajana je priznala da je bila nervozna zbog razgovora, kao i da se plašila Kamile.

Topfoto Archive / Avalon / Profimedia

Venčanje Dajane i Čarlsa

 

Napokon, njih dve su razgovarale prvi put na jednoj zabavi i to na Dajanino insistiranje.

Dajana je ovako opisala razgovor:

- Kamila, želim da znaš da ja znam tačno šta se dešava. 

Kamila: Ne znam o čemu govoriš!

- Znam šta se dešava između Čarlsa i tebe, i htela sam da to znaš.

Kamila: Ti imaš sve što si ikada želela. Svi ljudi na svetu su zaljubljeni u tebe, imaš dva divna sina. Šta bi više mogla da poželiš?

- Želim svog muža! 

Tu se konverzacija završila, a kako se priča Čarls je bio ljut kao ris kada je čuo šta se dogodilo, a Dajana je rekla da nikada nije plakala kao tada. Nekoliko meseci kasnije pokrenuta je brakorazvodna parnica, prenosi Newsweek.com.

Anwar Hussein / Avalon / Profimedia

Princeza Dajana i Čarls

 

Inače, budući da je Kamila bila upamćena kao ljubavnica s kojom je Čarls varao omiljenu princezu Dajanu, najava njihove veridbe nije bila baš dobro prihvaćena u britanskoj javnosti.

Ipak, venčali su se u aprilu 2005, samo dva meseca nakon objave veridbe. Radilo se o civilnoj ceremoniji, a kum im je bio princ Vilijam. Venčanju je prisustvovao Kamilin bivši suprug, ali ne i kraljica Elizabeta i princ Filip.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)