Zanimljivosti

LEPOTICA U ULTRA KRATKOM MINIĆU: Jedva pokrila intimu - ovako izgleda žena u 6 deceniji koja puca od samopouzdanja!

Bivša manekenka ponovo je uzdrmala javnost svojim imidžom.

14.09.2024 13:25

LEPOTICA U ULTRA KRATKOM MINIĆU: Jedva pokrila intimu - ovako izgleda žena u 6 deceniji koja puca od samopouzdanja!
Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Nemačko-američka manekenka i televizijska voditeljka Hajdi Klum pojavila se na proslavi 50. godišnjice časopisa "People" i ponovo oduševila svojim izgledom. Manekenka je obukla minijaturnu, tigrastu haljinu, golih leđa koja je jedva pokrivala njene intimne delove, dok su se grudi jasno videle zahvaljujući dubokom prorezu koji se spuštao sve do njene zadnjice.

Iako je u šestoj deceniji života Hajdi izgleda spektakularno, a to i ne krije. Haljina je ocrtavala svaki deo njenog vitkog tela, dok je ona pozirala sa osmehom i pucala od samopouzdanjem na kome mogu da joj pozavide i duplo mlađe devojke. 

Voli da se svlači

Uz žuto - tigrastu haljinu ona je uklopila crne sandale i malu pismo torbu u istoj nijansi. Hajdi nikad nije bila stidljiva, ni na pisti ni van nje. Međutim, kako se čini što je starija to se češće i više svlači.

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hajdi je blistala u ultra kratkoj haljini koja je otkrivala njene atribute i duge noge

 

Letos je više puta počastila paparace svojim golim grudima dok se sunčala u toplesu. Ona je jedna od retkih koja navodno nije podlegla trendu ulepšavanja uz pomoć estetske hirugije. Tajna njene mladosti leži u 16 godina mlađem trećem suprugu. 

Gitarista nekad ultra popularnog benda Tokio hotel koji ponovo ima koncerte Tom Kaulic (35) usrećio je nemačku lepoticu što se na njoj i vidi.

Strast u braku održavaju čestim putovanjima i razmenjivanjem nežnosti svuda i na svakom mestu, jer ne mogu da drže ruke podalje jedno od drugog.

 

 

Upoznali su se 2017. i vrlo brzo stupili u brak, najpre na intimnom venčanju, a potom i gala svadbi koju su organizovali u Italiji.

- On je apsolutno divan, možda zato što je Nemac i razumemo se na jedan potpuno drugačiji način. on sebe smatra drugim ocem moje dece koja su ga prihvatila sjajno. U poslednje vreme me sve više ljudi podsećaju na moje godine, posebno što je moj muž mlađi od mene što ljude intrigira. Ali, ja o tome ne razmišljam. Srećna sam i ne brinem o bilo čemu. U ostalom brige vam donose samo bore - rekla je Hajdi svojevremeno za People. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)