Zanimljivosti

NA ISTI DAN JOJ UMRLE I MAJKA I SESTRA: Porodična tragedija pevačice ledi krv u žilama, jedva je preživela

Maraja Keri kaže da joj je "srce slomljeno".

13.09.2024 09:09

NA ISTI DAN JOJ UMRLE I MAJKA I SESTRA: Porodična tragedija pevačice ledi krv u žilama, jedva je preživela
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Maraja Keri prošla je kroz duboku ličnu tragediju, kada su preminule njena majka Patriša i sestra Alison. Keri je u emotivnom intervjuu za magazin "People" podelila bolnu vest:

- Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda ostala bez majke. Nažalost, kroz tragični splet događaja, i moja sestra je izgubila život istog dana.

CIAOPIX/LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Maraja Keri kaže da je slomljena

Pevačica je istakla koliko je za nju značilo što je uspela da provede poslednju nedelju sa majkom pre nego što je preminula.

- Osećam se blagoslovenom što sam imala priliku da budem s njom u njenim poslednjim trenucima, priznala je Keri. Ona je takođe izrazila zahvalnost za podršku i poštovanje privatnosti u ovim teškim trenucima.

Maraja je imala komplikovan odnos s porodicom

Patriša Keri bila je operska pevačica i vokalni trener, koja je imala značajnu ulogu u Marajinom životu i karijeri. Maraja se rano razvela od njenog oca Alfreda Roja Kerija, a veza sa majkom, iako duboka, bila je često komplikovana. Keri je u svojim memoarima "Smisao" (The Meaning Of Mariah Carey) iz 2020. godine opisala njihovu vezu kao "bodljikavu žicu ponosa, bola, srama, zahvalnosti, ljubomore, divljenja i razočaranja", prenosi Azra.ba.

Tanjug/AP Photo by Richard Shotwell

Maraja Keri nije imala kontakt sa sestrom

Marajin odnos sa sestrom Alison bio je još komplikovaniji. Alison je čak tužila Maraju zbog tvrdnji o zlostavljanju iz njenih memoara. Keri je ranije priznala u istim memoarima da je "bilo emocionalno i fizički sigurnije da nema nikakav kontakt sa njom."

Detalji o okolnostima smrti Patriše i Alison još uvek nisu poznati, ali Keri je zamolila za poštovanje privatnosti dok se bori sa gubitkom svojih voljenih.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)