Zanimljivosti

REAKCIJA MLAĐEG BRATA KEJT MIDLTON ĆE VAS RAZNEŽITI: Na njen video niko ne ostaje ravnodušan, morate pročitati OVO

Mnogi su čekali da se on oglasi.

10.09.2024 14:41

REAKCIJA MLAĐEG BRATA KEJT MIDLTON ĆE VAS RAZNEŽITI: Na njen video niko ne ostaje ravnodušan, morate pročitati OVO
Credit: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Mlađi brat princeze od Velsa, Džejms Midlton, podelio je dirljivu poruku za svoju sestru Kejt Midlton. nakon objave njenog emotivnog videa koji obeležava kraj njenog lečenja hemoterapijom.

U snimku objavljenom juče na društvenim mrežama, Kejt i njen suprug princ Vilijam, oboje u dobi od 42 godine, vide se kako sa troje dece – princom Džordžom (11), princezom Šarlot (9) i princem Luisom (6) – slave njen oporavak.

Britanski preduzetnik Džejms, koji ima 37 godina i najmlađi je član porodice Midlton, brzo je reagovao na objavu, napisavši u komentaru na Instagramu: "Ne mogu biti ponosniji", uz crveno srce.

instagram/princeandprincessofwales

Ovako se brat Džejms obratio Kejt Midlton

U dirljivom klipu pojavljuju se i roditelji Kejt i Džejmsa, Kerol (69) i Majkl (75), dok igraju karte sa porodicom u njihovom domu u Norfolku, Anmer Holu. Takođe, Pipa Midlton (41), sestra princeze, pružala je podršku tokom Kejtine borbe sa zdravljem. Svi su zajedno viđeni na Vimbldonu ovog leta, tokom jednog od Kejtinih retkih javnih nastupa nakon njenog povratka u centar pažnje na Trooping the Color u junu.

Nakon što je Kejt u martu objavila da će proći kroz preventivnu hemoterapiju, Džejms je podelio dirljivu poruku podrške na Instagramu, uz fotografiju iz detinjstva sa Kejt, napisavši:

- Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao porodica, popećemo se i na ovu sa vama.

Kraljevski fanovi brzo su primetili Džejmsovu podršku i istakli da je on uvek bio tu za Kejt, baš kao što je ona bila uz njega tokom njegovih borbi sa depresijom. Džejms je ranije govorio o tome kako su mu Kejt, roditelji i sestra Pipa pomogli da se izbori sa kliničkom depresijom, naglašavajući važnost porodične podrške u tom procesu.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)