Zanimljivosti

"TEŠKO MI JE DA SE OPROSTIM..." Miloš Biković ostavio oproštajnu poruku, ne zna šta dalje (FOTO)

Jedna stvar mu nije lako pala.

07.09.2024 21:37

"TEŠKO MI JE DA SE OPROSTIM..." Miloš Biković ostavio oproštajnu poruku, ne zna šta dalje (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Miloš Biković važi za jednog od traženijih i popularnijih kako na našim prostorima tako i šire. Na nesreću nekog dela nežnijeg pola on nije uspešan samo na poslovnom već i na ljubavnom planu. Godinama je u skladnoj vezi sa advokaticom Ivanom Malić koja mu je podarila sina Vasilija. Ona se u potpunosti prilagodila njegovom načinu života, te ga sa sinom prati na svim važnim projektima.

Do sada, nismo imali prilike da saznamo da li je brak među njima zvanično sklopljen, ali da je ona njegova velika ljubav to je i više nego jasno. Nikoga ne bi čudilo da su se i venčali do sada, ali da taj momenat čuvaju samo za sebe, u tajnosti. Miloš ide iz projekta u projekat, te je moguće da je nedostatak vremena jedan od razloga zašto do sada nije bilo svadbenog veselja.

Kao i većina umetnika i Miloš je jedan deo leta proveo na moru.

Tokom ovog leta Miloš je uživao na moru, pa mu je očigledno rastanak od istog teško pao. Umetnici najviše vole prirodu i mir te nas ne čudi zašto je baš ovakva poruka podeljena javno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


Na svojoj društvenoj mreži Instagram on je podelilo sliku sa kratkim opisom.

 

- Teško mi je da se oprostim sa letom. Još se sa prošlim nisam oprostio kako treba a već treba sa ovim - napisao je Miloš ispod fotografije koju je podelio na društvenoj mreži.

Na slici koju je podelio Miloš sedi za starim i neobičnim stolom, a iza njega je nestvaran pogled na more. U kupaćem i svetloplavoj majici gleda u daljinu i uživa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)