Zanimljivosti

MLADOLIK IZGLED POJEDINIH GLUMACA NA VENECIJANSKOM FESTIVALU ŠOKIRAO SVE: Izgledaju kao da su zaleđeni u vremenu (VIDEO)

"Nešto se nalazi u vodi Venecije, koju bih i ja voleo da gucnem"

06.09.2024 18:50

MLADOLIK IZGLED POJEDINIH GLUMACA NA VENECIJANSKOM FESTIVALU ŠOKIRAO SVE: Izgledaju kao da su zaleđeni u vremenu (VIDEO)
Profimedia

Slavne osobe prošetale su crvenim tepihom uoči Filmskog festivala u Veneciji 2024. Pojedini su se pribojavali izlaska na scenu, drugi su smatrali da ih neće dobro dočekati, dok su se treći pojavili posle niza godina i mnogi su pogrešili. Gotovo svi glumci dočekani su ovacijama, a nije retkost i da su aplauzi trajali od sedam do 10 minuta. Pojedini su tome toliko bili ganuti, da su čak i suze pale.

Ipak, ono što se generalno moglo uočiti je, da bez obzira na godine, sve slavne ličnosti koje su se pojavile na Venecijanskom filmskom festivalu su bile u svom najboljem izdanju, a većina je, uprkos godinama izgleda nikad bolje. Mladolik izgled je tako prvo što je svima "zapalo u oči".

- Nešto se nalazi u vodi Venecije, koju bih i ja voleo da gucnem - naslov je videa koji kruži društvenim mrežama.

 

 

Snimak počinje glumicom Nikol Kidman (57). Iako se pribojavala da li će uopšte skupiti snage da pogleda na velikom platnu erotski film u kojem je, kako kaže, "ogoljena kao nikad ranije”", ovacije su je dočekale. Nikol je zasenila sve prisutne i mnogi smatraju da je zasluženo bila "prva dama" Venecijanskog festivala.

Pomalo zaboravljena manekenka i glumica Eva Hercigova (51) prošetala je stilom prave Amazonke modernog doba i dokazala da još uvek žari i palim istim sjajem, iako je kročila u šestu deceniju.

Kejt Blančet koja ima 55 godina, a u srebrnoj haljini koja se iz delova naizgled "sklapala" po njoj, izgledala je više kao sirena, a ne žena na sredini šeste decine.

 

 

Advokatica Amal Kluni (46) smatra se da se prilično promenila nakon što se udala za glumca Džordža Klunija. Budući da je žena koja je uvek u centru pažnje, ne bi bilo šokantno da se podvrgne plastičnoj operaciji. Prema dr Leonardu Grosmanu, doktoru medicine i talentovanom plastičnom hirurgu u Njujorku sa dugogodišnjim iskustvom, navodno je primala injekcije botoksa.

Nekada večiti neženja, glumac Džord Kluni (63) približio se sredini čak sedme decenije, ali veoma dobro se držao uz prelepu suprugu Amal. Mnogi tvrde da su on i Bred Pit čak u Veneciji "ukrali šou" nad damama.

 

 

Bred Pit (60) izgledao je bolje nego ikada. Iako su ožiljci na duši koje još uvek nosi zbog beskonačno otegnutog razvoda od Anđeline Džoli, kao i borbe za strateljstvo nad decom još sveži, on je "opet onaj stari". Da zaleči stare rane pomaže mu i nova devojka, glumica Ines de Ramon.

Glumac Džud Lo (51) je iznenađenje za mnoge. Poznati srcolomac je u poznim godinama dobio čak sedmo dete sa novom partnerkom, a sve koje su ga videle shvataju i zašto je to tako. Neprolazan šarm i lepota koja kao da je ostala zaleđena u vremenu su ostavili mnoge da se pitaju kako je uopšte moguće, da on u šestoj deceniji izgleda još bolje nego pre nekoliko decenija.

 

 

Glumica Anđelina Žoli (49) iako po mišljenju pojedinih malo mršavija, zračila je harizmom, lepotom i elegancijom, ostavivši sve bez daha. Gromoglasni aplauzi se njenim dolaskom nisu stišavali, a ganuta glumica je ponesena emocijama, čak pustila i suze.

Glumicu Vinonu Rajder (52) veoma dugo nismo imali priluku da vidimo, kako na crvenom tepihu, tako ni na filmskom platnu. Novi film doneo joj je i novi imidž, koji nije prošao nezapaženo. Pomalo ekscentrična glumica, izgledala je baš kao što je se sećamo, što je zadivilo sve pristne.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)