Zanimljivosti

JEZIVE FOTOGRAFIJE NEKADAŠNJE ZVEZDE MODNIH PISTA: Lomila muška srca, sad živi po kontejnerima i nikad se ne kupa (FOTO)

Borba za život po ulicama Los Anđelesa.

03.09.2024 17:01

JEZIVE FOTOGRAFIJE NEKADAŠNJE ZVEZDE MODNIH PISTA: Lomila muška srca, sad živi po kontejnerima i nikad se ne kupa (FOTO)
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Loni Vilison, nekadašnja zvezda modnih pista i bivša supruga glumca Džeremija Džeksona, danas se suočava sa surovom realnošću života na ulici. Njena dramatična životna priča počela je nakon turbulentnog razvoda sa Džeksonom 2012. godine, kada je njihov brak završio nasilnim incidentom. U tom sukobu, Vilison je zadobila ozbiljne povrede, uključujući slomljena rebra, povredu vrata, te brojne modrice i ogrebotine po licu.

Život se srušio u trenu

Loni se nakon razvoda suočila sa nizom teških životnih udaraca. Gubitak posla izazvao je niz nesrećnih događaja, koji su kulminirali nervnim slomom 2016. godine. Ubrzo nakon toga, ostala je bez stana, automobila i prijatelja, a njen život se raspao. Bivša manekenka, koja je nekada krasila naslovne strane poznatih magazina, našla se na rubu društva, boreći se sa zavisnošću od droga i alkohola.

Fotografije koje su kružile internetom prikazuju Loni u stanju koje je daleko od glamura i blještavila modnih pista. Na slikama se može videti kako u pocepanim pantalonama i krajnje zapuštenog izgleda gura kolica sa stvarima koje je pronašla u kontejnerima. Kako piše The Sun, Loni sada preživljava pretražujući ulične kontejnere u potrazi za hranom i vodom, odbijajući da primi pomoć od drugih.

Namerno se ni ne kupa

Loni je više puta izjavila kako ne želi ničiju pomoć i da se namerno ne održava kako bi izbegla napade i se*sualno zlostavljanje na ulici. "Ne želim ničiju pomoć i nije me briga za druge", izjavila je jednom prilikom za britanski The Sun. Uprkos pokušajima porodice i prijatelja da joj pomognu da se prijavi u kliniku za odvikavanje, Loni je odbila svaki vid pomoći.

- Što sam prljavija, to bolje. I smrdljivija. Kad dopustim te dve stvari, to deluje. Ošišala sam se da bih izgledala drugačije. Sama sam to uradila. Ali ipak su me napadali i to mora da se desi – kaže nekadašnja manekenka. Nemam telefon. Imam hranu i gde da spavam. Nađem nešto novca tu i tamo, ima hrane u kontejnerima i blizu prodavnica. Ovde ima mnogo toga, imam sve što mi treba. Ne želim nikoga ni da čujem ni da vidim jer svakako nikog nije briga za mene - ispričala je Loni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)