Zanimljivosti

BRED NIKAD LEPŠI U VENECIJI SA DEVOJKOM: Sve će mu presesti kad sazna za ovu odluku bivše žene - povrediće ga do srži!

Anđelina je uspela da otuđi decu od oca, ali joj to nije dovoljno.

01.09.2024 10:20

BRED NIKAD LEPŠI U VENECIJI SA DEVOJKOM: Sve će mu presesti kad sazna za ovu odluku bivše žene - povrediće ga do srži!
Credit: Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia

Holivudski zavodnik Bred Pit (60) stigao je na 81. Filmski festival u Veneciji u pratnji svoje devojke gotovo tri decenije mlađe Ines de Ramon. Osmeh mu nije silazio sa usana, a izgleda da ga je mlađana partnerka podmladila, pa je lepši nego ikad. 

Pit je bio vrlo nežan prema svojoj devojci dok joj je pomagao da se ukrca u gliser odnosno vodeni taksi koji će ih odvesti do Lida. Ines je plenila pažnju u efektnoj odevnoj kombinaciji. Ona je jednostavnu belu majicu ukominovala sa dugačkom, lepršavom bež suknjom i vrtoglavo visokim potpeticama.

Bred se takođe odlučio za ležerniji stil, pa je belu košulju upario sa kariranim pantalonama i bež lakovanim cipelama. Nakon što su se ukrcali na gliser, Bred je čvrsto zagrlio Ines i više je nije ispuštao iz ruku. 

Susret izbegnut, poruka poslata

Pit je Veneciju stigao kako bi promovisao najnoviji film "Vukovi" (Wolfs) koji je uradio sa svojim prijateljem Džordžom Klunija. Ipak, mnogo više od filma ceo svet je s nestrpljenjem očekivao mogući susret Breda Pita i njegove bivše žene Anđeline Džoli koja je na festivalu predstavila ostavrenje "Marija".

 

 

Organizatori su se potrudili da do susreta bivših supružnika koji su se posvađali na krv i nož ne dođe. Kako bi izbegla čak i bilo kakvu šansu da slučajno sretne bivšeg Anđelina se potrudila da Veneciju napusti pre nego što on uopšte stigao u Italiju. Mimoišli su se bukvalno za samo nekoliko sati. Navodno, ona već ima dogovorenu promociju filma u Koloradu zbog čega je ekspresno otišla iz Venecije.

Ipak, nije odolela a bivšem ne pošalje poruku. Naime, na koferenciji za novinare koju je održala u Veneciji povodom filma jedno od pitanja je bilo kako je njen lični život uticao na njenu ulogu operske pevačice Marije Kalas.

- Ima mnogo toga što neću reći u ovoj prostoriji. Verovatno znate i pretpostavljate zašto - kratko je odgovorila ona, a svi su to protumnačili kao njena socijaciju na Pita i razvod, piše Forbes.

Ona je otkrila i da je trenutno prisiljena da živi u Los Anđelesu sve dok njena deca ne napune 18 godina, što će praktično biti za dve godine kada će blizanci koje je dobila sa Pitom Vivijan i Nioks postati punoletni.

Tu je naravno i razvod koji pravnop još nije okončan, a nakon toga ona planira da više vremena sa porodicom provodi u Kambodži. Prema njenim rečima u Los Anđelesu nedostaje "humanost koju je pronašla u drugim krajevima sveta." 

 

 

Anđelina je uspela da otuđi decu od oca, ali joj to nije dovoljno. Ona nema milosti prema bivšem mužu i eventualno preseljenje sa decom za dve godine na suprotan kraj sveta će nesumnjivo zaboleti Pita do srži. 

Podsećamo, troje starije usvojene dece - Paks, Zahra i Medoks odavno su se odrekli Breda kao oca. Ono što ga posebno zabolelo je što je to uradila i  njegova prva biološka ćerka Šiloh, a nema sumnje da će to isto uraditi i najmlađi blizanci Noks i Vivijan čim napune 18 godina. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)