Zanimljivosti

FATALNA LIDIJA VUKIĆEVIĆ U NIKAD MANJEM KUPAĆEM I GRUDIMA U VIS: Mama mia kakva žena - pomutila razum svima! (VIDEO)

Nije preporučljivo za one sa slabijim srcem.

28.08.2024 18:55

FATALNA LIDIJA VUKIĆEVIĆ U NIKAD MANJEM KUPAĆEM I GRUDIMA U VIS: Mama mia kakva žena - pomutila razum svima! (VIDEO)
instagram-vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević (62) redovno oduševljava pratioce na Instagramu svojim savršenim telom i mladalačkim izgledom. Sva njena objava dočekuje sa sa oduševljenjem posebno muškaraca koji ne mogu da skinu pogled sa atraktivne crnke.

Rekordan broj pregleda 

U poslednjoj objavi koja je za samo sat vremena imala rekordan broj pregleda i lajkova Lidija je još jednom pokazala zašto važi za najfatalniju srpski glumicu kojoj ni jedan muškarac ne može da odoli. Ona se slikala na obali mora, a odabrala je neobičan autifit.

Lepa glumica je odabrala minijaturan narandžasto - plavi bikini koji je otkrivao svaki centimetar njenog savršenog tela. 

Odozgo je obukla nešto što je ličilo na pola majice koja je imala rukave, ali je dopira tik do njenih bujnih grudi koje su na ovaj način još više došle do izražaja.

 

 

Majica sa rukavima je bila u istoj boji i istom dezenu kao i kupaći kostim. Na licu je imala velike crne naočari, na usnama bordo karmin dok je znalački pozira na terasi koja je gledala na morsku pučinu. 

Komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali, a mnogi su bili oduševljeni njenim mladalačkim izgledom i samopouzdanjem kojim zrači. Bilo je i onih koji su zavideli snimatelju ovih kadrova koji je slikao atraktivnu glumicu i bio tako blizu nje. 

U minijaturnom bikiniju ona je potpuno pomutila razum muškarcima, pa nije preporučljivo da je gledaju oni sa slabijim srcem.

- Kraljiceeee!

- Ti si naša najlepša srpska princeza.

- Prelepa si!

- Kakva žena.

- Lidija, da li misliš da muškarac može da bude ravnodušan na ovakvu lepotu.

- Vau! Mama mia! Kakva bomba!

- Predivna, harizmatična, zgodna, umetnik i večito mlada. Zašto? Zato što je to dobra duša - bili su samo neki od brojnih komentara na post atraktivne glumice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)