Zanimljivosti

DVA MESECA POSLE RAZVODA PRVU ŽENU BORE ČORBE NAŠLI MRTVU: Roker je to objasnio jednom rečenicom, koja još odzvanja

Nikada nije mogao da preboli to što se dogodilo.

28.08.2024 13:10

DVA MESECA POSLE RAZVODA PRVU ŽENU BORE ČORBE NAŠLI MRTVU: Roker je to objasnio jednom rečenicom, koja još odzvanja
ATA images

Roker Bora Čorba trenutno nije u dobrom stanju i on se nalazi na odeljenju intenzivne nege u Kliničkom centru u Sloveniji. Navodno, njegovo stanje se pogoršalo, kako su lekari saopštili, te je zbog toga morao da bude priključen na respirator.

Njegov život bio je protkan tragedijama, a neke boli nikada nije preboleo. Tri puta je stao na ludi kamen, a trenutno je srećan pored 28 godina mlađe Dubravke Milatović i s njom inače živi u Sloveniji. Ona mu je pomogla da mu život bude mnogo kvalitetniji i lepši. Jednom prilikom je istakao da je uspeo da produži sebi život i to zbog žene koja je s njim.

- Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim - ispričao je tada Bora za Stori i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe.

ATA images

Prva supruga Bore Čorbe je Dragana koja je popila lekove

Njegova prva supruga Dragana je u njegovom životu ostavila važan trag i s njom ima sina Borisa. Upoznao ju je u Petoj beogradskoj gimnaziji. Nisu se odmah zaljubili, već su prošle godine, a ona se udala. Kad je bila u periodu razvoda, ponovo ga je srela. Ubrzo su se Dragana i Bora venčali bez velike buke, a svadba je bila intimna. Njoj je posvetio brojne hitove i bila mu je velika inspiracija.

Ipak, sve se preokrenulo kada je pronađena mrtva u stanu davne 2007. Pored nje su pronađeni depresivi, te je policija pretpostavila da je izvršila samoubistvo. Takođe, to se dogodilo dva meseca nakon što se razvela od rokera.

O teškoj životnoj situaciji nije mnogo govorio, a jednom prilikom je samo kratko objasnio šta misli da je u pitanju.

- Nije izvršila samoubistvo, već je preterala s lekovima - rekao je jednom prilikom za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)