Zanimljivosti

DŽASTIN BIBER POSTAO TATA: Sinu dao ime koje ima duboko značanje za njega - evo zašto ga je nazvao Džek!

Ovo je prvo dete poznatog para koji je u braku od 2018. godine.

24.08.2024 09:27

DŽASTIN BIBER POSTAO TATA: Sinu dao ime koje ima duboko značanje za njega - evo zašto ga je nazvao Džek!
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni pevač kanadskog porekla Džastin Biber po prvi put je postao tata. Njegova supruga i manekenka Hejli Biber porodila se i na svet donela sina. Vest je na svom Instagram nalogu podelio srećni tata uz fotografiju stopala svog tek rođenog sina.

Ova objava za samo nekoliko sati prikupila je 7, 7 miliona pregleda iz celog sveta. Međutim, bez obzira na objavu nije baš najjasnije kada se beba rodila zato što slavni parovi često kriju od javnosti kad dobiju dete. Da li je to bio slučaj i ovog puta ili se Hejli porodila juče, za sad, se ne zna pouzdano. 

Neobično ime

Na fotografiji koju je objavio slavni pevač se vidi bebino stopalo i Hejlini prsti kako mazi sina, a ponosni tata je svetu objavio radosne vesti.

- Dobro došao, Džek Bluz Biber! - napisao je on u postu.

Kao i većina slavnih parova Džastin i Hejli odlučili su da svom sinu nadenu potpuno obično ime. Ovo je neuobičajen potez zato što se slavni parovi trude da svojoj decio daju što čudnija imena, što ovog puta nije bio slučaj. Međutim, kako piše Daily Mail ime koju su odabrali ima duboko značanje za samog pevača.

 

 

Naime, kako se čini ime Džek je skraćenica od srednjeg imena pevačevog oca Džeremija Bibera. On se razveo Džastinove majke Peti ubrzo nakon njegovog rođenja u Ontariju u Kanadi, kada su oboje imali samo 18 godina. 

Džastin je u početku vrlo retko viđao svog oca o čemu je retko govorio u javnosti. Očinska figura mu je nedsotajala u detinsjtvu, ali su uspeli da prevaziđu nesuglasice i postanu bliski nakon što je Džastin odrastao i postao svetska senzacija i slavan pevač. 

Da li zbog toga što je imao nesrećno detinjstvo bez oca, ali pevač je često isticao da jedva čeka da postane tata. Sa Hejli se venčao 2018. godine u zgradi suda u Njujorku na maloj intimnoj ceremoniji, a kasnije su pimali veću svadbu sa porodicom i prijateljima u Južnoj Karolini.

Džastin je više puta isticao kako želi da zasnuje porodicu sa Hejli, ali je u emisiji Ellen Dedženeres u decembru 2020. rekao da poštuje želje svoje žene.

- Imaću onoliko deca koliko Hejli želi. Voleo bih da imam malo pleme. Ali, da, to je njeno telo i šta god želi da radi...- rekao je on tada.

Da je Hejli trudna i da čekaju bebu parje objavio tek u maju kad je ona već bila u poodmakloj trudnoći. Nakon toga ona se povukla iz javnosti, a poslednji video snimak trudne žene na svom Instagram nalogu je objavio upravo Džastin.

 

 

Na snimku se vidi kako on mazi njen ogromni stomak i nešto joj šapuće na uho. Kako piše People, prema nekim pričama prijatelja poznatog para ona se porodila još 2. avgusta ali su odlučili tek sad da srećne vesti podele sa svetom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)