Zanimljivosti

KONTROVERZNA ŽENA REPERA ŠOKIRALA LJUDE: Niko je nije prepoznao, mesecima je šetala gola - zbog ovoga se obukla! (VIDEO)

Par je sa troje njegove dece snimljen na aerodromu.

23.08.2024 12:25

KONTROVERZNA ŽENA REPERA ŠOKIRALA LJUDE: Niko je nije prepoznao, mesecima je šetala gola - zbog ovoga se obukla! (VIDEO)
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori kontroverzna supruga repera Kanje Vesta privlači pažnju čak i kad se obuče. Nakon što je mesecima punila stranice tabolida šetajući gola ulicama Los Anđelesa, nekadašnji arhitekta iz Australije konačno se udostojila da se obuče.

Bjanka je sa suprugom i njegovo troje od četvoro dece koje je dobio u braku sa Kim Kardašijan snimljena na aeorodromu Inčeon u Južnoj Koreji. Kako ova zemlja važi za izuzetno tradicionalnu, pa je to kako se veruje, i bio razlog zbog kojeg se Bjanka konačno obukla.

Nisu je prepoznali obučenu

Par je snimljen na aerodromu, a Bjanka je u naručju nosila Čikago najmlađe dete repera, dok su Nort Vest  Psalm hodali pored njih. Bjanka je imala bež kapri pantalone, majicu dugih rukava iste boje i kačket na glavi.

Za razliku od supruge reper je bio u belom od glave do pete, na glavi je imao kapuljaču od dukserice i naočari na licu.

 

 

Kako piše The Sun, u jednom trenutku reper je gledao u mobilni telefon, a potom je rukom popravio titanijumsku protezu vrednu 850.000 dolara!

U drugom snimku, Kanje je nasmejan davao nekoliko autograma obožavaocima koji su čekali na aerodromu. Fotografije porodice sa aerodroma u Južnoj Koreji podeljene su na društvenim mrežama, a mnogi su bili šokirani Bjankinim izdanjem, a bilo je i onih koji je nisu prepoznali.

 

 

- Mislila sam na delić sekunde da je to Kim dok nisam pročitala da je u pitanju maćeha.

- Ja sam u šoku! Nisam je prepoznao obučenu!

- Vratite nam golu Bjanku! Više mi se sviđa kad je gola.

- Ona je zapravo tako lepa i mogla bi da bude normalna samo kad bi bila obučena.

- Kaži šta hoćeš, ali čini se da je deca vole - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)