Zanimljivosti

"NIJE TALENTOVAN I OVO MRZI" Ovako je Nikola Jokić pričao o "grešnom bratu" Strahinji, a on objašnjava HIT raspodelu

Braća su objasnila da slavni sportista između ostalog ne ide u prodavnicu.

22.08.2024 19:10

"NIJE TALENTOVAN I OVO MRZI" Ovako je Nikola Jokić pričao o "grešnom bratu" Strahinji, a on objašnjava HIT raspodelu
Starsport

Košarkaš Nikola Jokić je jedan od naših najboljih i najpopularnijih sportista. Kao neko ko intrigira javnost, mnogi se pitaju ko su članovi njegove porodice koje viđamo na tribinama. Najveća podrška slavnom košarkašu je supruga Natalija i ćerka Ognjena, a tu su i braća koju su mediji prozvali "Grešna braća". Strahinja i Nemanja Jokić su braća našeg košarkaša koja su svojevremeno takođe postala popularna.

Nemanja Jokić

Nemanja je zaljubljenik u basket kao i njegov brat Nikola, a onda je prešao na MMA borbe. Ovoga puta u centru pažnje je drugi Nikolin brat Strahinja Jokić koji se danas našao pred sudom zbog nasilničkog ponašanja na utakmici u Americi. 

Strahinja Jokić

Stariji brat Nikole Jokića, Strahinja, rođen je 1982. godine i takođe je bio aktivno uključen u svet košarke. Kao stariji brat, pružao je snažnu podršku najboljem košarkašu sveta tokom njegovih mlađih dana. Jednom je o ovome govorio američkim medijima zajedno sa Nikolinim agentom, Miškom Ražnatovićem, ističući važnost porodične podrške u razvoju sportskih talenata.

Denver District Attorney's Office

Ovo je Strahinja Jokić

- Strahinja igra košarku, nije tako talentovan, ali mrzi da gubi - rekao je Jokić u jednom intervjuu o starijem bratu, koji posećuje sve njegove mečeve, a preneo je tada Sportal.


Jedan od zanimljivih detalja o Strahinji Jokiću jeste da, prema nekim izvorima, ponekad ispoljava jak emotivni naboj na terenu, što može rezultirati udaranjem stolice u momentima besa tokom utakmica.

Iako je jasno u kakvom je odnosu Nikola sa braćom te da od njih uživa veliku podršku na utakmicama i privatno, njihov život je i više nego zanimljiv. Pre sedam godina, braća Jokić su odgovorala na pitanja o Nikoli novinarku Majklu Melounu.

- Ove godine ga više ljudi prepoznaje, definitivno više ne ide u prodavnicu. Mada nikada i nije išao po namirnice, to je naš zadatak. Mi smo njegovi dečaci - u glas su poručili Strahinja i Nemanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)