Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS ISTURILA BUJNE GRUDI I UTEGLA STRUK: Muškarci gledali u cice, niko u lice - šta je to uradila? (FOTO)

Dizajnerka je najavila novu kolekciju koju će predstaviti u Londonu i Monte Karlu.

22.08.2024 12:30

MARIJANA MATEUS ISTURILA BUJNE GRUDI I UTEGLA STRUK: Muškarci gledali u cice, niko u lice - šta je to uradila? (FOTO)
Printscreen Instagram/marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus, bivša žena Miodraga Kostića i bivšeg nemačkog fudbalaskog asa Lotara Mateusa poznata je luksuznom životu i čestim putovanjima. Ona živi na relaciji London - Srbija, pa se često mnogi pitaju kako sebi može da priušti život na viskoj nozi i da ništa ne radi.

Ali, Marijana nije neko ko baš sedi skrštenih ruku. Kako je otkrila na svom Instagram nalogu priprema novu modnu kolekciju koju će predstaviti 19. i 26. septembra u Londonu i 24. septembara u Monaku.

Savršena haljina

Zbog poslovih obaveza atraktivna Novosađanska je svratila do Londona i pokazala da kod nje nema modnih promašaja. U prvoj, po svemu sudeći poslovnoj kombinaciji, ona je obukla bele pantalone, belu duboko dekoltiranu bluzu koja je istakla njene grudi i beli sako. Belinu je razbila braon salonkama i torbom u istom stilu.

Na drugoj fotografiji Marija nosi savršenu letnju haljinu koja ističe ženstvenost. Haljina je gotvo maksi dužine, ali ima otvoreni, četvrtasti dekolte iz kog su kipele njene bujne grudi a ima i široke bretele. Uzani struk dizajnerka je naglasila braon kaišem koji se savršeno ukolopio uz njene sandale, dok je na ramenu nosila neobičnu žućkastu torbu sa resama.

 

 

Haljina je, po svemu sudeći, jedna od kreacija iz kolekcije koju će uskoro predstaviti i nema sumnje da će svaka žena želeti da je ima jer savršeno ističe atribute, a skriva mane.

Istini za volju to Marijani, koja i u šestoj deceniji ima savršenu figuru, nije potrebno, a kompletan stajling je zaokružila svojim prepoznatljivim osmehom koji je razoružao muškarce.

- Ja nisam klijent ali uvek želim da vidim divan osmeh i gde sve uživaš!

- Uvek sjajno stilizovana i u odličnom raspoloženju.

- Dama sa stilom.

 

 

- Božanstvena Maki, veliki pozdrav puno te volim i ljubim.

- Kakva žena.

- Uvek elegantna i doterana.

- Modna ikona - jedna i jedina - bili su samo neki od komenatra na njen post.

I dok su muškarci opčinjeno gledalu u njene cice malo ko je primetio da je Marijana nešto uradila sa svojim licem. U odnosu na ranije fotografije lice joj je dodatno izduženo, oči mačkaste pa na jednoj od fotografija na kojoj pozira sa naočarima na glavi gotovo da ne liči na sebe.

Da li je Marijana išla na estetsku operaciju i zatezanjelica ili je samo sredila fotografiju u fotošopu ostaje da se vidi narednih dana kad bude objavila nove slike ili još bolje snimke na kojima se ništa ne može sakriti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)