Zanimljivosti

BIVŠA BENOVA ŽENA IMALA JE KLJUČNU ULOGU U NJEGOVOM RAZVODU: Bili su u TROUGLU - u sve je uvukla Džej Lo!

Otkriveni pikantni detalji i pozadina raspada braka slavnog para.

22.08.2024 10:20

BIVŠA BENOVA ŽENA IMALA JE KLJUČNU ULOGU U NJEGOVOM RAZVODU: Bili su u TROUGLU - u sve je uvukla Džej Lo!
Credit: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez (55) podnela je zvaničan zahtev za razvod od glumca Bena Afleka čime je okončan njihov dvogodišnji brak. U dokumentima podnetim sudu Lopezova je kao datum rastanka navela 26. april. 2023. U međuvremenu ona je na sve načine pokušala da spasi brak, zbog čega je čak otkazala i letnju turneju, ali spasa nije bilo.

Garnerova kao pijun

Kamo piše Daily Mail, u čiravu priču o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka do gušđe je bila upletena i bivša žena glumca Dženifer Garner s kojom ima troje dece.

Kako otkrivaju izvori bliski Garnerovoj ona se osećala kao pijun i nametnuta joj je uloga bračnog savetnika.

- Ona je bila primorana da igra posrednika između Lopezove i Bena pokušavajući da utiče na njega da ostane trezan u trenucima kad se rastao od Džej Lo. Niko je ništa nije pitao, osećala se iskorišćenom kao pijun u pokušaju Džej Lo da spasi svoj brak. Ali Džen veruje da to nije bilo namerno - naveo je izvor blizak bivšoj ženi slavnog glumca. 

Tanjug/AP Photo/Kim D. Johnson, File

Braku Dženifer Lopez i Bena Afleka nije bilo spasa

 

Kad je shvatila da braku Afleka i Lopezove nema spasa fokusirala se na Bena i njegovu trezvenost. Bliski prijatelji Garnerove bili su besni na Džej Lo što se oslonila na Benovu bivšu ženu uvlačeći je nesvesno u komplikovani ljubavni trougao.

- Garnerova se našla u sredini između njih dvoje ni kriva, ni dužna kao da su u komplikovanom ljubavnom trouglu. Realno, kako god da pogledate bivša žena muškarca nikada ne bi trebalo da bude posrednik u razvodu od njegove nove žene. Pogotovo kad se zna da je on bio njena velika ljubav i da su tokom 13 godina braka dobili troje dece. Dovoljno je što je preko dece zauvek povezana s njim, nije joj trebalo da ponovo prolazi kroz loše uspomene razvoda kad se i sama razvodila od Afleka - rekao je prijatelj Garnerove. 

Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Garneri i Ben Aflek viđeni su u restoranu sa decom

 

Poslednjih dana bivši par se praktično ne dovaja i upravo je Garnerova najveća podrška bivšem mužu dok prolazi kroz razvod od Džej Lo. 

- Džen Garner će uvek čuvati leđa Benu iako su ona i Lopezova u neku ruku prijateljice - dodao je izvor.
Nakon što su Garner i Aflek viđeni u restoranu sa decom, ponovo su snimljeni kako se iskrcavaju iz privatnog aviona zajedno sa sinom Finom nakon što su ispratili stariju ćerku Vajolet na koledž.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)