Zanimljivosti

NOVAK ŽIVI U KOFERIMA, PA OTVORIO JEDAN I POKAZAO BEZ ČEGA NE NAPUŠTA KUĆU: Barem jednu stvar niste očekivali (VIDEO)

Rešio je da snimi kako se pakuje.

20.08.2024 16:21

NOVAK ŽIVI U KOFERIMA, PA OTVORIO JEDAN I POKAZAO BEZ ČEGA NE NAPUŠTA KUĆU: Barem jednu stvar niste očekivali (VIDEO)
CHINE NOUVELLE / Sipa Press / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, počeo je sa pripremama za poslednji grend slem u sezoni - US Open. Turnir će se održati od 26. avgusta do 8. septembra, a Novak je rešen da osvoji još jednu titulu.

U videu koji je podelio sa svojim pratiocima, Novak otkriva detalje o tome kako se pakuje i sprema za put. Otkriva da prva torba, veća i prostranija, sadrži reket, majice, znojnice, posebne čarape, suplemente, ali i knjigu.

Pripreme za put

Novak Đoković je odlučio da sa svojim navijačima podeli deo svog procesa pripreme za put na US Open. U videu objašnjava detalje o pakovanju svojih torbi, otkrivajući šta sve nosi sa sobom kako bi bio spreman za izazove predstojećeg turnira.


U videu, Đoković otkriva da prva torba, veća i prostranija, sadrži sve što mu je potrebno.

- Prva torba je veća, ima više mesta, a to svi želimo - rekao je Novak i istakao da u nju idu reketi, majice, znojnice, posebne čarape, suplementi, ali i nešto posebno.


Potom, pokazao je šta mu je i te kako važno.

 

- Ovo je knjiga, naslov je "Sve počinje molitvom" - otkrio je Đoković i objasnio zbog čega nije uzbuđen, pa se obratio fanovima:

- Ne izgledam preterano uzbuđeno jer je 11 uveče, a naravno, noć pre puta ja se još nisam spakovao jer ja živim u torbama i koferima. To je moj život, nije tužna priča. Ne žalim se, ali samo kažem. Pakujem se u dečijoj sobu jer je čistija od sobe u kojoj smo supruga i ja. Vidimo se u Njujorku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)