Zanimljivosti

MAJA BEROVIĆ SE SKINULA U ZEBRU I POKAZALA "SLIKU" IZ GAĆICA: Brutalno telo pevačice nakon porođaja (FOTO)

Ima tetovažu na skrivenom mestu.

16.08.2024 20:30

MAJA BEROVIĆ SE SKINULA U ZEBRU I POKAZALA "SLIKU" IZ GAĆICA: Brutalno telo pevačice nakon porođaja (FOTO)
Instagram/mayaberovicofficial

Pevačica Maja Berović se porodila 2022. godine i na svet je donela sina Lava. Mnogi smatraju da je upravo ona jedna od najatraktivnijih pevačica sa domaće javne scene. Osim što se ubrzo vratila na javnu scenu i tako obradovala mnogobrojne fanove, ona je i brzo povratila svoju devojačku liniju. To je bio razlog i da se pohvali na svojoj društvenoj mreži Instagram. Vratila se svom "starom" životu, koji je sigurno mnogo lepši uz sina Lava.

Fanove je oduševila novim fotografijama u bikiniju, a sliku je podelila sa zasluženog odmora. Na društvenoj mreži prati je čak milion pratilaca koji često uživaju u njenim provokativnim fotografijama. Kao i mnogim pevačica i njoj leto služi da nastupa, a manji deo vremena je na odmoru.

Na sebi je imala bikini sa zebra dizajnom u svetlo roze boji, a ono što je bilo zanimljivo je tetovaža koja je virila iz donjeg dela veša. Ona je istetovirala pištolj na desnoj strani, odnosno na preponama. Takođe, ima i pirsing na pupku. Nije jasno zbog čega baš pištolj, ali pevačici pristaje. 

Mnogi su bili oduševljeni njenim novim fotografijama, a to su i podelili u komentarima.

- Bomba.

- Vau koja riba!

- Zgodnica!

- Majo izgledaš božanstveno kao i uvek - pisali su joj ispod fotografije koju je objavila, a uz mnogobrojne emotikone srca i zaljubljenih smajlija.

Šta kažete na ovaj izgled pevačice Maje Berović?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)