Zanimljivosti

BILA JE LEPOTICA BEZ MANE, A SAD JE KAO LIK IZ HOROR FILMA: Izdeformisana od plastičnih operacija, niko je ne prepoznaje

Pojavljivanje Rozane Fijengo na crvenom tepihu šokiralo je mnoge.

15.08.2024 10:43

BILA JE LEPOTICA BEZ MANE, A SAD JE KAO LIK IZ HOROR FILMA: Izdeformisana od plastičnih operacija, niko je ne prepoznaje
instagram/mialmaquehablais

Pojava brazilske pevačice Rozane Fijengo na crvenom tepihu izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama nakon jednog pojave jednog snimnka. U videu koji kruži Instagramom pojavljuje se žena tamne kose i izoperisanog lica zbog čega je izgubila svoj autentični lik. Iako ima zavidnu figuru na kojoj joj mogu pozavideti mlade devojke, kada se okrene izgleda izobličeno i neprirodno što je izazvalo negativne komentare na društvenim mrežama.

Pevačica je prošetala u srebrnoj dugačkoj toaleti, a kada se okrenula njeno lice je šokiralo sve. Oči se nisu videle od zategnutog lica, a ona nije mogla da se nasmeje kako treba. Mnogi su ostali zgroženi ovom slikom rekavši da je čovečanstvo dotaklo dno i da je preterala sa plastičnim operacijama.

- Stigli smo konačno do zloglasne destinacije poznate kao Pakao. Uživajte u boravku.

- Ekstreman horor, Noć veštica.

- Kuda ide ovaj svet?

- Ona treba da ostane kod kuće. Podigla je lice sa svom tom plastičnom hirurgijom i ne izgleda to dobro.

- Ne želim ni o kome da pričam ali ovo su ekstremi - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da je ovo rezultat preterivanja u "ulepšavanju" i da svako izgleda bolje u prirodi nego nakon ovakvih intervencija, naročito ako one postanu njegova zavisnost kao što je to očigledno slučaj sa ovom pevačicom.

Iako u snimku nije navedeno o kome se radi, korisnici ove mreže su shvatili i naveli da je reč o brazilskoj pevačici Rozani Fiengo.Ova umetnica danas ima 70 godina a njen najveći hit bila je pesma "O Amor eo Podeo" koja je bila deo saundtreka odnosno muzičke numere telenovele "Mandala".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xuxa e CIA (@xuxa_e_cia)

Pevačica je rođena u naselju Bras u Sao Paolu, a afinitet ka muzici pokazivala je sa 13 godina kada je počela da peva u bendu svoga oca "Kazanova".

Poznata umetnica ima mnogo izdatih ploča iza sebe, učešća na mnogim prestižnim festivalima i njena karijera je bila u usponu tokom 70-ih i 80-ih godina a mnogi su je upamtili po lepoti koja je bila svevremena.

O njenom privatnom životu se ne zna mnogo, a na osnovu fotografija i snimaka iz rane mladosti vidi se da je na početku karijere negovala prirodan izgled noseći dugu crnu kosu. 

Kasnije kroz posao i razvoj na sceni doživela je evoluciju, menjala boju kose u plavo ali i poklekla barem ako je suditi komentarima na društvenim mrežama, plastičnim operacijama što se nije završilo slavno.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)