Zanimljivosti

SLAVNOJ PEVAČICI SEVNULA ZADNJICA ISPOD ULTRA MINIĆA: Zanela se, pa se izblamirala - sve se videlo! (FOTO)

Pevačica je spas od vrućina potražila u mikro suknji, ali je vetar je pokvario plan.

13.08.2024 18:01

SLAVNOJ PEVAČICI SEVNULA ZADNJICA ISPOD ULTRA MINIĆA: Zanela se, pa se izblamirala - sve se videlo! (FOTO)
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vrućine su u toku i svako od nas traži spas u laganoj odeći pa tako i poznati. Ipak, sa čime je sve moguće susresti se u tom slučaju mnogi ne računaju, pa tako ni pevačica Suki Voterhaus.

Ona je postala vrlo poznata i zvezda je u usponu, posebno nakon turneje svoje koleginice Tejlor Svift gde je imala zapaženu ulogu. Uslikana je u šetnji sa svojom bebom i sestrom Medi, međutim nije mogla da izbegne nezgodu. Šetnja bi bila uobičajena da vetar nije pokvario planove.

Kada se u jednom trenutku pevačica okrenula kratka crna suknja se podigla i sevnula je njena zadnjica. Iako ništa nije ostavljeno mašti na volju, čini se da pevačica nije mnogo marila za to već je nastavila da razgovara sa sestrom kao da se ništa ne dešava.

NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevačica je šetala ne sluteći šta će se dogoditi već u narednom trenutku

Kratku crnu suknju koja je bila "nevaljala" pevačica je uparila sa belom košuljom i kačketom i "lenonkama".

U fotografijama koje su obišle internet u prvi plan se vidi njena zadnjica i noge koje su se u potpunosti otkrile posle vetra, budući da je pevačica na sebi imala kariranu mikro suknju na bele prugice. Ako je suditi po fotografiji, Suki to nije nimalo poremetilo niti dotaklo.

NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Suki je sevnula zadnjica

Karijera ove pevačice, glumice i modela poslednjih godina ide uzlaznom putanjom a ona je u julu za medije otkril kako je imala probleme sa mentalnim zdravljem. Ona je priznala kako je kada je imala samo 21 godinu bila sa 17 godina starijim muškarcem, poznatim glumcem Bredlijem Kuperom, koji joj je tada slomio srce zbog čega je prošla kroz depresiju, rekla je ona za britanski Vogue, ne navodeći glumčevo ime, iako je svima bilo jasno da se radi o njemu.

Njena veza sa holivudskim srolomcem, koja je završena 2015. godine, tada je izazvala veliku pažnju, posebno kada su bili uslikani u parku dok je tada 38-godišnji Kuper čitao Suki knjigu "Lolita" koja ima kontroverznu pozadinu i radnju koja se vrti oko profesora francuske kniževnosti koji je opsednut svojom maloletnom učenicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El libro azul (@libroazulmx)

Međutim, sve je to sada iza nje i ona je u srećnoj vezi sa glumcem Robinom Patinsonom a njih dvoje su se ostvarili i u roditeljskoj ulozi. Iako je teško prebolela vezu sa Bredlijem, osim što je uspešna kantautorka, glumica i pevačica, novopečena majka kaže kako je zahvalna na svim bolnim iskustvima jer su je učinila snažnijom. 

- Verovatno mi je bila potrebna decenija da se savladam i da zapravo ostvarim ovaj napredak u svom životu, ali bol ostaje. Kada uđete u svoje 30-te, gotovo odmah dobijate malo više poštovanja. Nekako je divno i šokantno u isto vreme - dodala je Suki tada.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)