Zanimljivosti

MOGU DA ŽIVE BEZ INTIMNIH ODNOSA: Ovo je lista poznatih koji su apstinirali - a razlozi su iznenađujući

Svako od njih je za apstinenciju imao drugi razlog.

19.08.2024 07:01

MOGU DA ŽIVE BEZ INTIMNIH ODNOSA: Ovo je lista poznatih koji su apstinirali - a razlozi su iznenađujući
www.profimedia.com, Printscreen/Instagram OrlandoBloom

Dok mnoge poznate ličnosti ne vole da pričaju o svom intimnom životu i drže ga dalje od javnosti, druge nesmetano o tome govore, čak i o periodu kada su apstinirali. Od Dru barimor koja je priznala da bi mogla bez s***a godinama, do glumca Orlanda Bluma koji je priznao da je  bilo perioda kada je sebi nametnuo celibat na šest meseci kako bi se uozbiljio, evo šta su neke poznate ličnosti otkrile o svojim apstinencijama.

Leni Kravic

U maju ove godine, slavni pevač je za Guardian otkrio kako je bio u celibatu devet godina otkako je poslednji put bio u ozbiljnoj vezi.

- To je duhovna stvar. Čekao sam da pronađem nekog ko je kompatibilan sa mojim životnim stilom pre nego mu se posvetim. Postao sam vrlo jasan i određen u svojim ciljevima i načinu na koji živim - rekao je on tada.

50 Cent

Početkom ove godine slavni reper je izjavio da namerava da se fokusira na uspeh u karijeri pa bilo to po ceni svih drugih stvari koje bi žrtvovao u životu, uključujući i romantične.

- Moja nova ideja je toliko velika da nemam vremena da se ometam, vežbam apstinenciju. Meditirao sam i fokusirao se na svoje ciljeve - priznao je pevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Demi Barnet

Glumica koja je dobila dijagnozu autizma, prestala je da pije i da ima s**s u poslednjih nekoliko godina. To je priznala u jednom podkastu istakavši kako se vratila srednjoškolskom načinu života kada je bila pronicljiva. Osvrnuvši se na to kako joj je sada pomisao na to zgražavajuća priznala je da se često pita da li je neko oprao ruke ili zube pre nego uđe u nešto intimnije sa njim.

Dru Barimor

Pošto je saznala da je njen kolega Endrju Garfield bio čak šest meseci u celibatu zbog uloge u filmu "Tišina" (Silence) proučavajući katolicizam, Barimor je u jednoj emisiji priznala da bi mogle proći godine a da to ne učini. Na svom blogu je kasnije priznala kako nije imala intimne odnose otkako je postala samohrana majka.

- Da se zna, ne mrzim s**s! Ali ljubav i s**s nisu ista stvar - rekla je ona tom prilikom, prenosi People.

Orlando Blum

Pre nego što se upustio u vezu sa Kejti Peri, Blum je poslušao savet prijatelja kako da se konačno uozbilji pa se odlučio na celibat na šest meseci.

- Hteo sam da probam tri meseca, jer nisam uživao u načinu na koji sam se odnosio prema ženama i sebi - rekao je on za Sunday Times 2020. godine.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)