Zanimljivosti

LOPOV JE DEVOJCI SA KRILIMA OTEO KESU S LEĐA, NE TREPNUVŠI: Partner pritekao u pomoć, ali onda je Dejana uradila ovo!

Gest je vredan divljenja, ali i snaga volje Devojke sa krilima.

09.08.2024 14:03

LOPOV JE DEVOJCI SA KRILIMA OTEO KESU S LEĐA, NE TREPNUVŠI: Partner pritekao u pomoć, ali onda je Dejana uradila ovo!
Printscreen/https://www.instagram.com/devojka_sa_krilima/

Snimak koji je na Instagramu podelio Marko Nežić, partner Dejane Bačko, poznate kao Devojka sa krilima, uplašio je mnoge, ali i privukao veliku pažnju ljudi na ovoj mreži. Dok ona bezbrižno ide ulicom, noseći kesu, s leđa nailazi lopov s fantomkom koji joj je otima. Međutim, brza reakcija njenog momka Marka poštedela ju je velikog stresa. Marko se nije premišljao ni trenutak, već je potrčao za pljačkašem i uspeo da povrati Dejaninu kesu, a zatim joj ju je doneo i lepo uručio.

Međutim, kako se ispostavilo, to nije bilo ništa značajno, već je paratekvondo šampionka krenula da baci smeće, za koje je lopov mislio da je neka kupovina. Dejana se uputila ka kanti za smeće i bacila je kesu, otvorivši nogom, kao da se ništa nije dogodilo.

Naravno, iza svega toga stoji šala, odnosno gluma. Oni koji su pogledali video složili su se da je ovo snažna poruka da uprkos svemu treba reagovati kao čovek, bez obzira na to što sportistkinja nije nosila ništa vredno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Nezic (@marko.nezic99)

- Nije važno, uradio je pravu stvar.

- Suština je nastaviti i dalje da reagujemo humano koliko god je moguće.

- Najjači ste!

- Joj suze mi idu!

- E džaba je vratio.

- Marko ti si vrlo savestan i pažljiv čovek

- Ova devojka je fenomen, ne samo da bi trčala nego bi ga pretukla jednom nogom, vrh je, volim je - bili su neki od komentara.

Marko i Dejana su par koji je izuzetno praćen na društvenim mrežama. Iako Dejana ima invaliditet jer je rođena bez ruku, pokazala je više puta i svojim primerom nadahnula sve, da je moguće sve uraditi kada postoji velika snaga volje. Ona na mrežama često objavljuje svakodnevne aktivnosti, pokazujući da joj ama baš ništa nije teško, posebno kada se tiče njene i Markove ćerke Lare, oko koje radi redovno sve poslove, kao i svaka druga majka.

Par sa svojim pratiocima deli razne savete, prave vrednosti, a ovim videom je poslao snažnu poruku, usput nasmejavši mnoge, da je važno imati instikt za pomoć kakva god da je situacija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)