Zanimljivosti

JELENA ROZGA IMA NOVOG DEČKA: Krije ga kao zmija noge, a bivšima je ovo poručila

Pevačica se osvrnula na emocije i priznala da ne guta suze.

06.08.2024 22:40

JELENA ROZGA IMA NOVOG DEČKA: Krije ga kao zmija noge, a bivšima je ovo poručila
Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatska pevačica Jelena Rozga objavila je singl "Lavica" koji je odlično prihvaćen kod publike u regionu. Mnogi veruju da je u pitanju autobiografska pesma, a ona priznaje da se uvek oseća kao lavica i da je to deo njenog karaktera.

Ne gutam suze

Slavna pevačica je nedavno uoči nastupa u Budvi priznala da ima novog dečka, ali nije želela da apsolutno ništa o njemu. Jedino što je kazala je da njen novi emotivni partner nije ljubomoran na njene fanove.

- Duboko verujem da je poverenje temelj svakog kvalitetnog odnosa pa tako i onog ljubavnog. Ljubomora može biti tek jedan začin koji valja pametno dozirati kako odnos ne bi postao gorak - rekla je uz osmeh Rozga. 

 

 

O ljubavnom životu pevačice već decenijama se dosta priča. Većinu partnera je, kao i ovog sada, krila kao zmija noge. Tako se pričalo da je bila u vezi sa Ivanom mlađanim sinom Tončija Huljićaa koga zna još kad je nastupala u Magazinu, a on bio dete. 

Jedina veza koju je javno pokazala bila je ona sa čuvenim violončelistom Stjepanom Hauserom s kojim je bila čak i verena. Međutim, nikad nisu stigli do oltara i razišli su se posle dve godine romanse.

Na pitanje da li ume da zaplače Rozga je priznala da ume da pusti suzu, ali nikad za bivšim ljubavima.

- Ne pada mi na pamet da gutam suze, ali ni da plačem za prolivenim mlekom. Verujem da suze čiste dušu. Ipak, nikada se u njima ne teba utapati - poručila je pevačica. 

 

 

Kad su je upitali da prokomentariše trenutni emotivni status ona je otkrila da je u vezi parafrazirajući izmenjene reči njene čuvene pesme i rekla:

- Više nisam solo igračica - prokomentarisala je ona uz zagonetni osmeh.

BONUS VIDEO: 

 

 

Komentari (0)