Zanimljivosti

"BRATE, ŽENA TI JE STALNO GOLA!" Šok fotke reperove žene, čak su i njegovi fanovi - zgroženi (FOTO)

Kanje određuje šta sme i ne sme da jede, ali i šta će da obuče.

02.08.2024 18:10

"BRATE, ŽENA TI JE STALNO GOLA!" Šok fotke reperove žene, čak su i njegovi fanovi - zgroženi (FOTO)
Avalon / Pacific coast news / Profimedia

Bjanka Sensori i njen suprug, muzičar Kanje Vest ne prestaju da šokiraju. Supruga kontroverznog muzičara išla je na kasno piće s mužem. Paparaci su je slikali dok su zajedno sedeli u automobilu, a ona je bila potpuno gola. Bjanka je na sebi imala nešto poput tankih svetlucavih čarapa kroz koje su se jasno videle njene bujne, gole grudi.

Poruka fanova

Reper je sedo pored nje i kako se činilo ni najmanje mu nije smetalo što mu slikaju ženu. Međutim, ova, ali i druge golišave slike Bjanke Sensori zgrozile su čak i najvernije fanove poznatog muzičara koji su na njega osuli paljbu na društvenim mrežama.

- Brate, žena ti je stalno gola!

- Shvatili smo, imaš lepu i zgodnu ženu, ali mogla bi nekad i da se obuče za promenu.

- Ja dolazim do zaključka da on nju ne voli. Ne razumem zašto se oženio s njom - bili su neki od komentara.

Već sutradan Bjanka se ponovo pojavila na ulici golišava, doduše ovog puta u nešto što je trebalo da liči na kratku haljinu napravljenu od materijala za malo punije čarape. 

 

 

Kako piše britanski The Sun, ona ništa nije ostavila mašti na volju. Kroz providnu haljinu jasno se videla njena zadnjica i minijaturne tange. Naravno, izašla je bez grudnjaka pa su joj se dojke videle kroz tanak materijal, dok je na nogama nosila crne papuče sa viskom štiklom. 

Ona je išla do prodavnice skupih, dizajnerskih krpica kako bi pazarila, a potom se vratila u svoj moćan četvorotočkaš.

Sve češće se mogu čuti sve glasnije kritike na račun Kanje Vesta koji se prema ženi ophodi kao prema ljubimcu. Navodno je od od Bjanke zahtevao da „nikada ne govori“ i da je morala da prihvati niz njegovih pravila uključujući šta može, a šta ne sme da jede i da joj on bira odeću.

Prijatelji su pokušali da je upozore, ali ih je ona navodno otkačila jer je uverena da su ljubomorni na nju i njenu novostečenu popularnost.

SPOT-LESE/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Bjanka ne prestaje da hoda golišava ulicom iako joj preti hapšenje

 

Kontroverzni par se našao na crnoj listi pojedinih ugostitelja u Los Anđelesu koji su ima poručili da ona tako gola nije dobro došla u njihovim objektima, dok su iz policije poručili da joj preti hapšenje zbog kršenja javnog reda i mira jer hoda gola ulicom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)