Zanimljivosti

PAPIRI SPREMNI ZA RAZVOD, EVO ŠTA SE ČEKA: Džej Lo objavila sliku koja sve govori - odale je oči, gotovo je! (FOTO)

Fanovi su pokušali da je uteše, ali uzalud.

01.08.2024 14:19

PAPIRI SPREMNI ZA RAZVOD, EVO ŠTA SE ČEKA: Džej Lo objavila sliku koja sve govori - odale je oči, gotovo je! (FOTO)
Stoianov-Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka je pitanje dana. Kako pišu svetski mediji pozivajući se na Daily mail papiri za sudsko okončanje braka su spremni, ali još nisu predati. Kako je otkrio izvor blizak poznatom paru evo šta se čeka.

- Završili su papire za razvod još pre mesec dana, ali čekaju pravo vreme da ih predaju sudu. Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako imaju veliku ljubav jedno prema drugom, kako su se borili, ali nisu uspeli.  Oni su se zaista trudili, ali iskreno, na kraju nisu mogli da dođu do kompromisa. Ono što su imali ranije je nestalo i oboje su to prihvatil - rekao je izvor. 

Osmeh i suze 

Da je dvogodišnji brak latino dive i slavnog glumca došao do kraja nehotice je potvrdila i sama Lopezova. Ona je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju koja je kida srce i rastužila je njene fanove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Džej Lo je napravila selfu u svojoj kući dok je ležerno zavaljena u belu sofu, raspuštene kose, u kežual izdanju i bez šminke. Na usnama ima samo sjaj i izgleda kao da pokušava da se nasmeje. Odale su je njene tužne oči pune suza. Kao da je i sama konačno priznala sebi da je sve sa Benom gotovo. 

Iako ništa nije napisala u postu jasno je da proilazi kroz izuzetno težak period i da joj nije lako zbog razvoda koji je očekuje.

- Uvek ponosna, nalazite se tamo gde vam je suđeno da budete. Zato samo osmeh.

- Znam da je sada zaista teško, i biće potrebno neko vreme, ali moraćemo da pronađemo način da vam ponovo izmamimo taj osmeh u punom sjaju. I hoćemo. 

- Prelepa si! Tako su ti tužne oči, žao mi je što prolaziš kroz težak period - bili su samo neki od komentara na njenu fotografiju. 

Glasine o razvodu slavnog para pojavile su se krajem maja kad se glumac iselio iz zajedničke kuće koja je ubrzo oglašena za prodaju. U međuvremenu Aflek je iznajmio kuću u blizini svoje bivše žene Dženifer Garner, a Lopezova je otkazala letnju turneju uz obrazloženje da joj je potrebno vreme da poradi na stvarima u privatnom životu. 

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ben je kupio za sebe raskošno imanje i to na rođendan žene čime je poslao jasnu poruku

Godišnjicu braka srednim jula nisu proslavili zajedno, a konačan udarac Aflek je zadao svojo još uvek zakonitoj ženi kad je pazario novu kuću za sebe od 20,5 miliona dolara i to na njen rođenad koji je ona proslavlja na drugom kraju Amerike. Time joj je jasno stavio do znanja da je sve gotovo, pa sad ostaje samo da papire i zvanično predaju sudu koji će ih razvesti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)