Zanimljivosti

MUŽA ČUVENE TENISERKE NAZVALA DRŽAČEM KIŠOBRANA: Lapsus voditeljke tokom prenosa Olimpijade nasmejao ceo svet! (VIDEO)

Teniska legenda opčinila sve svojom lepotom.

27.07.2024 18:15

MUŽA ČUVENE TENISERKE NAZVALA DRŽAČEM KIŠOBRANA: Lapsus voditeljke tokom prenosa Olimpijade nasmejao ceo svet! (VIDEO)
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Teniska legenda, Serena Vilijams (42), tokom karijere postigla je značajan uspeh, uključujući četiri zlatne medalje na Olimpijadi. Osvojila je jednu u ženskom singlu na igrama u Londonu 2012. godine i tri u ženskom dublu sa svojom sestrom Venus. Očekivano je bilo da se pojavi kao gost na svečanom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, a njena pojava oduševila je mnoge. 

Serena je vidno liniju dovela u red, a opredelila se za jarkocrvenu haljinu koja je išla tik uz telo i isticala sve njene atribute. Kreacija je imala duže rukave koji su dosezali tik preko laktova, dok je dužina bila midi, tačnije dosezala je do ispod kolena. 

Haljina je bila od tankog, delimično providnog lana dok je imala i postavu, koja je sprečavala znatiželjne poglede. Serena ju je uparila uz braon salonke visokih potpetice i veoma elegantnu crvenu tašnu. Duga plava kosa u loknama joj je padala po ramenima.

 

 

Njen suprug, Aleksis Ohanijan, bio je uz nju, kao i ćerka Aleksis Olimpija Ohanijan Jr. Serenin suprug koji je i suosnivač Reddita, držao je kišobran budući da je uoči njihovog dolaska kiša počela da pada. Upravo tada usledila je najduhovitija opaska od strane sportske komentatorke. 

Naime, komentatorka Eurosporta, primetivši njihov spektakularni dolazak, izjavila je nešto što će se prepričavati makar tokom ovogodišnjih Olimpijskih igara.

- Serena izgleda apsolutno neverovatno. Ima i svog držača kišobrana iza sebe. To je taj nivo kome težimo, da imamo pravog držača kišobrana iza sebe - izjavila je komentatorka i izazvala salve smeha, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 

Zanimljivo je da je Ohanijan, čije je bogatstvo prema Forbsu iz 2019. godine iznosilo 70 miliona dolara, tokom intervjua za medije uoči samog dolaska na ceremoniju otvaranja Olimpijkih igara rekao da mu ne smeta što ga tako oslovljavaju.

- Više me ljudi poznaje po palačinkama koje pravim nego po stvaranju Reddita i znate šta, meni je to skroz u redu - izjavio je on uz osmeh.

Serena je za svog supruga imala samo reči hvale, dok su se oboje vidno smejali izjavi komentatorke.

- Ohanijan je najveći investitor ikada, najbolji Instagram muž ikada, najbolji muž - izjavila je ona, koja sa suprugom ima dve ćerke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)