Zanimljivosti

GLUMAC BRUTALNO PONIZIO KOLEGU: Pomenio je i njegov razvod od vremešne supruge

Njih dvojica su inače veliki prijatelji i Rajan je bio najveća podrška Džekmenu nakon kraha braka.

27.07.2024 12:20

GLUMAC BRUTALNO PONIZIO KOLEGU: Pomenio je i njegov razvod od vremešne supruge
Greg Allen / Alamy / Alamy / Profimedia

Rajan Rejnolds se pojavio na crvenom tepihu sa kolegom Hju Džekmenom na promociji filma "The Ultimate Deadpool & Volverine Celebration of Life" u San Dijegu.

Rajan se brutalno našalio na račun Džekmena i njegovog razvoda od njegove 13 godina starije supruge Debore Li Fernes. 

Prozivke

Pozivajući se na Vulverinov žuti kostim, u crveno obučeni Dedpul se našalio.

- Ovo je Logan. Obično je bez majice, ali se opustio nakon razvoda - rekao je Rajan, dok se Hju samo smeškao očigledno navikao na prozivke kolege.

I dok bi mnogi Rajanove reči doživeli kao poniženje i žustro reagovali, Džekmen nije odgovorio na provokacije. Obojica se trude da zabave fanove, pa je ovo jedan od načina da podignu interesovanje za zajednički film.

Rejnolds nije odoleo da se ne našali i na račun Vulverinovog "vaskrsnuća" nakon što je stradao u prethodnom nastavku 2017. godine.

- Foks ga je ubio, ali ga je Dizni vratio. Nateraće ga da to radi do svoje 90. - kazao je Rajan aludirajući na činjenicu da je Dizni otkupio prava na franšizu od Foxa i oživeo Vulverina. 

Međutim, fanovi filmova o Vulverinu se ne žale, naproitiv srećni su što je njihov junak ponovo na velikom platnu.

Rajan i Hju su veliki prijatelji i često se međusobno zadirkuju i šale. Tako je Džekman na svoj Instagram profil postavio snimak u kome se njih dvojica prepiru koje bolji i jači - Vulverin ili Dedpul. Rezultat je bio nerešen, jer su obojica tvrdoglavo držali stranu svog junaka.

Iako je u pitanju samo šala, nema sumnje da Džekmenu nije bilo svejedno zbog Rajanovih prozivki na račun njegovog propalog braka.

Podsećamo, Hju i Debora su saopštili prošle jeseni da se razvode posle 27 godina braka i dvoje usvojene dece. Ova vest iznenadila je mnoge iako se kasnije saznalo da je  par već duže vreme imao probleme. U tim teškim trenucima najveća podrška bio mu je upravo prijatelj i kolega Rajan Rejnolds. 

I dok se Džekmen još oporavlja od razvoda, Rejnolds je već godinama u srećnom braku sa koleginicom Blejk Lajvli s kojom je nedavno dobio četvrto dete. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)