Zanimljivosti

NOVAK ĐOKOVIĆ UHVAĆEN SA ATRAKTIVNOM KOLEGINICOM: Nakon poraza na Vimbldonu mir pronašao sa njom (VIDEO)

Zajedno u šetnji.

21.07.2024 09:31

NOVAK ĐOKOVIĆ UHVAĆEN SA ATRAKTIVNOM KOLEGINICOM: Nakon poraza na Vimbldonu mir pronašao sa njom (VIDEO)
AP Photo/John Minchillo

Slavni teniser Novak Đoković poražen je na Vimbldonu od strane španskog tenisera Karlosa Alkaraza. Španski teniser primio je pehar koji mu je lično uručila princeza od Velsa Kejt Midlton. Novak, iako nije pobedio, srdčano joj se zahvalio na svojoj nagradi i poklonio.


Nakon poraza koji je doživeo Novak se uputio na odmor, a tamo je boravila i njegova koleginica. Jedna stranica na Instagramu podelila je video i prikazala kako slavni srpski teniser odmara. On je uhvaćen u društvu teniserke i prijateljice Marije Šarapove. Šetali su ulicama Kotora, a ljudi koji su shvatili da se radi o njemu non-stop su se okretali i gledali ga. Inače, Marija i Novak su dobri prijatelji već godinama, a poznato je koliko ona voli Jadran, te kada ima priliku da dođe u posetu, ona to i učini. Tada, ona se odmara u svim lepotama i uživa na moru.


U okviru objave koja je osvanula, mnogi su izrazili žaljenje zašto nisu u Kotoru i nemaju priliku da se upoznaju sa njima.

- Kako nisam u Kotoru, zagrlila bih te pa šta bude.

- Prijatelji, Nole i Maša.

- Kud ne skočih do Kotora da je vidim, ona 20 cm viša od mene, a da ne pričam da jednim zamahom može da me zalepi za zid - poručivali su mnogobrojni korisnici na mrežama očigledno fascinirani njihovim prijateljstvom uz mnogobrojne emotikone srca i zaljubljenih smajlija.

Trenutno Marija Šarapova vreme provodi u Crnoj Gori i boravi u jednom hotelu gde noć košta i do 10 hiljada evra.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)