Zanimljivosti

FUDBALER JE SPAVAO OSAM GODINA SA ŽENOM SVOG BRATA: Nataša je bila i trudna, vešto krili do jednog momenta

Čak je i abortirala njihovo dete dve nedelje pre venčanja.

25.06.2024 22:00

FUDBALER JE SPAVAO OSAM GODINA SA ŽENOM SVOG BRATA: Nataša je bila i trudna, vešto krili do jednog momenta
Andy Stenning / MirrorPix / Profimedia

Većina fudbalera stupaju u brak veoma rano, neretko sa devojkama koje su bile uz njih i pre nego što su postali slavni. Mnogi od njih mogu se pohvaliti brakovima koji traju decenijama, ali često su i akteri ljubavnih afera. Jedan od najpoznatijih ljubavnih skandala u svetu fudbala bio je onaj koji je uzdrmao javnost - ljubavni četvorouga Rajana Gigsa. On se oženio 2007. godine sa devojkom Stejsi koju zna od školskih dana. Imaju dvoje dece zajedno.

Bivši fudbaler Mančester Junajteda i bivši selektor reprezentacije šokirao je javnost kada je otkriveno da je tokom osam godina varao suprugu sa Natašom, ženom svog rođenog brata Rodrija. Ova veza je izazvala veliku pažnju medija, posebno kada je Nataša otkrila aferu britanskim novinarima. Zapravo, 2011. godine saznalo se za njihovu aferu koja je trajala čak osam godina. Nataša, supruga njegovog brata, čak je i abortirala njihovo zajedničko dete samo dve nedelje pre venčanja sa njegovim bratom Rodrijem.

Šokantno je bilo saznanje da je Gigs bio u vezi sa tri žene istovremeno, dok je bio u braku sa svojom suprugom Stejsi. Natašu je upoznao 2003. godine u jednom klubu, a onda su noć proveli zajedno, dok ga je trudna supruga čekala kod kuće. Nataša je počela da se viđa sa njegovim bratom, ali i sa njim, te su se godinama krlili po hotelima. Nataša i Rodri imaju dvoje dece, a on je saznao da se viđala sa još nekim fudbalerima koji nisu mogli da se suoče sa njim i to mu priznaju.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rajan Gigs čeka dete sa devojkom Zarom


Razvod od supruge Stejsi koštao je Gigsa 40.000.000 funti, prema tvrdnjama britanskih medija. Ovaj događaj zauvek je obeležio Gigsa, koji je bio poznat po fantastičnoj fudbalskoj karijeri, ali je ljubavni skandal snažno narušio njegovu reputaciju.

Rajan Gigs bio je suočen sa optužbama za nasilje prema bivšoj devojci i njenoj sestri, ali je na kraju oslobođen optužbi nakon povlačenja tužbe od strane tužilaštva. Gigs je od početka negirao optužbe i na kraju je oslobođen po svim tačkama optužnice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)