Zanimljivosti

ZGRNULA MILIONE NA MODNOJ PISTI, A POSTALA MAJKA U 6. DECENIJI: Život joj je pun skandala, ćerki ne želi istu sudbinu

Procena je da je tokom karijere zaradila više od 80 miliona dolara.

10.06.2024 14:55

ZGRNULA MILIONE NA MODNOJ PISTI, A POSTALA MAJKA U 6. DECENIJI: Život joj je pun skandala, ćerki ne želi istu sudbinu
Profimedia

Britanski supermodel Naomi Kembel (54) jedna je od najuspešnijih manekenki svih vremena. Karijeru je započela kao devojčica i sa samo sedam godina pojavljuje su spotu Boba Marlija za pesmu "Is This Love".

Njenu nesvakidašnju lepotu na ulici Londona primetila je Bet Bolt, direktorka jedne od najvećih italijanskih agencija za modele. Naomi je imala samo 15 godina kad je počeo njen vrtoglavi uspeh u svetu mode.

Zbog gracioznog hoda prozvana je Crna Pantera, a tokom karijere imala je više od 800 naslovnih strana svih najvećih modnih magazina i šetala je pistom na 1.500 revija najpoznatijih svetskih dizajnera. Tokom karijere modela zaradila bogatstvo, koje se procenjuje na više pd 80 miliona dolara.

Deca u šestoj deceniji

Osim po uspešnoj karijeri, Naomi je poznata po prekoj naravi, pa je bila u centru skandala kad je telefonom gađala bivšu asistentkinju, a ova je tužila zbog nasilja. Krajem devedesetih godina prošlog veka bila je na klinici za odvikavanje od droge i alkohola. 

Imala je buran ljubavni život, a na spisku njenih ljubavnika su se našli princ Albert od Monaka, Adam Klejton, basista benda U2, bokser Majk Tajson, holivudski glumac Džerard Batler, kontroverzni biznismen Flavio Brijatore, ruski tajkun Vladislav Doronin i mnogi drugi.

Iako se nikad nije udavala, ona je 2021. dobila ćerku u šestoj deceniji, a prošle godine i sina uz pomoć surogat-majke.

U nedavnom intervju za Sandej tajms, Naomi je priznala da neće dozvoliti svojoj deci da postanu deo sveta mode, posebno ne tako mlada, kao što je bila ona kad je započela karijeru modela.

- Nisam sigurna da bih dozvolila svojoj ćerki da se sa 15 godina fotografiše za neki časopis. To je nemilosrdan svet. Moja majka je pristala da ja vrlo mlada uđem u taj svet da bi postala finansijski nezavisna. Odlična je stvar ako deca pokažu kvalitet, ali moja deca ne moraju da brinu o novcu - rekla je ona, a prenosi portal SheKnows.

Crna Pantera je zapanjila svet kad je na društvenim mrežama u maju 2021. objavila da je prvi put postala majka u 51. godini, a zatim je u junu 2023. saopštila da je dobila i sina. 

Naomi nikada nije objavila mnogo detalja u vezi sa svojom decom, čak ni njihova imena. 

- Moje bebe su mi sve. Sad, kad sam majka, plašim se za budućnost i nadam se boljem svetu za moju decu. Oni su 110 posto moj prioritet. Moram da budem tu za njih uvek - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)