Zanimljivosti

MAMA SLAVNIH STARLETA POKAZALA BUJNO POPRSJE, SVI SU U ŠOKU: Ima skoro 70 godina i ovako se blamira, nema smisla!

Niko nije zamerio na dekolteu, ali na fotošopu jesu.

05.06.2024 16:25

MAMA SLAVNIH STARLETA POKAZALA BUJNO POPRSJE, SVI SU U ŠOKU: Ima skoro 70 godina i ovako se blamira, nema smisla!
Splash News / Alfonso Vega Perez / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Fanovi su optužili Kris Džener da se zaigrala u fotošopu nakon što je objavila nekoliko fotografija sa proslave rođendana svoje drugarice Šeli Azof. Zvezda rijalitija koja je na izmaku sedme decenije izgleda zaista zapanjujuće i to potvrđuju mnogi, međutim, ona je naišla na osudu jer je, kako su rekli, preterala kod uređivanja jedne fotografije. 

Kris je objavila snimke, poželivši drugarici sve najlepše za rođendan.

- Podelile smo toliko neverovatnih uspomena tokom poslednje četiri decenije i zahvalna sam na tvom prijateljstvu i ljubavi, smehu, radosti, podršci, zabavi i beskrajnim iznenađenjima koje si donela u moj život - napisala je Kris u objavi na Instagramu.

Krisova je podelila i fotografije njih dve iz mlađih dana u raznim glamuroznim izdanjima, pored ćerki Kim i Kajli. 

Printscreen/Instagram/krisjenner

Kris je naišla na kritike fanova zbog fotke kojom se, kako su rekli, zaigrala

Ipak, najveću pažnju i reakcije privukla je fotografija gde sa drugaricom pozira u bikiniju na moru, dok se obe smeju. Kris, prema mnogim mišljenjima, izgleda neverovatno na ovoj fotografiji s bujnim dekolteom, dok na sebi ima naočare za sunce i šešir širokog oboda. Ipak fanovi nisu poverovali fotografiji, već su napali zvezdu da je uredila figuru.

Jedan od njenih obožavalaca je postavio fotografiju na Reditu i upitao je ljudi: "Da li je Kris dobila grudi ili je posredi samo fotošop?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Mnogi fanovi su požurili da prokomentarišu fotografiju, pri čemu su izrazili slaganje da fotka jeste uređena,  samo je posao "loše odrađen".

- To je jedan od najgorih fotošopova koje sam video!

- Ovo izgleda fotošopirano i ko god da je uradio trebalo je da se potrudi da izgleda prirodnije. Veliki promašaj!

- Ništa ovde nije stvarno. Fotošop je vidljiv - komentarisali su ljudi na društvenim mrežama.

Kris i njene ćerke privlače pažnju godinama, što svojim izgledom, što bogatstvom, koje su zgrnule preko Instagrama i društvenih mreža, posebno Kim i Kajli. 

Kloi je takođe bila na meti kritika da je fotošopirala često svoje fotografije, a ona je jednom prilikom priznala da voli dobar filter. Kim je jednom prilikom u rijalitiju bila prikazana da je ostala celu noć budna da bi uredila svoju fotografiju, a Kajli je priznala da se često oslanja na Fejstjun (Facetune) za savršen selfi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)