Zanimljivosti

TURSKA LEPOTICA ZA KOJOM JE ODLEPIO BRED PIT: Niko nije ni slutio da postoji još neko kao ona, fanovi u transu! (FOTO)

Lepa glumica zaista ima sestru, ali nisu bliznakinje.

01.06.2024 19:35

TURSKA LEPOTICA ZA KOJOM JE ODLEPIO BRED PIT: Niko nije ni slutio da postoji još neko kao ona, fanovi u transu! (FOTO)
Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Hande Erčel važi za jednu od najlepših i najfatalnijih glumica u Turskoj. Našoj javnosti poznata je po ulozi Ede u romantičnoj seriji "Pokucaj na moja vrata" koja joj je u Srbiji donela veliku popularnost. Atraktivna glumica je prema navodima nekih medija, trenutno najplaćenija turska glumica za kojom luduju muškarci širom sveta.

Prelepa crnka krupnih očiju nikoga nije ostavljala ravnodušnim, a osvojila je srce kolege Kerima Bursina koji je u seriji "Pokucaj na moja vrata" igrao njenog partnera Serkana. Njih dvoje su se zbližili na snimanju, a imali su romansu i van ekrana, ali se sve završilo razlazom para nakon nekoliko meseci.

Iako je ljubavni život ove glumice zanimljiviji javnosti od njenih uloga, nedavno je ponovo uzburkala mreže kad je objavila fotografije sa navodnom sestrom bliznakinjom. Na TikToku su se pojavile fotografije Hande i njene navodne bliznakinje, a sličnost je neverovatna. Njeni fanovi su bili u transu, a komentari su se samo ređali.

Printscreen/tiktok/deryapinark88

Fotografija navodne bliznakinje ove glumice, izazvala je veliku pometnju na društvenim mrežama

- Ovo je istina Hande ima svoju bliznakinju.

- Da li je ovo tačno, ima sestru?

- One su sestre.

- Fotošop dragi moji - bili su neki od komentara.

Ipak, ispostavilo se da se lepa glumica malo poigrala sa efektima i tako "kreirala" svoju sestru bliznakinju. Kako piše u njenoj zvaničnoj biografiji ona zaista ima sestru Gamze Erčel, ali ne da nisu bliznakinje već i ne liče previše. 

Printscreen/tiktok/deryapinark88

Drugi su priznali da je po sredi dobar fotošop

 

Hande je, kako su pisali turski mediji, svojevremeno privukla pažnju i jednog od najvećih zavodnika Breda Pita koji je navodno potpuno odlepio za njom kada ju je video. Želeo je da je kontaktira preko društvenih mreža, ali je odustao ili su ga odgovorili iz njegovog tima. Glumica je bila polaskana kad je saznala za to, jer je kako je priznala kao devojčica bila zaljubljena u njega.

Hande se nedavno pojavila i na ovogodišnjem Kanskom festivalu u crvenoj haljini, a svojom lepotom je sve zasenila na crvenom tepihu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)